Fav of the Day | Kitty the Cat van Jellycat

We krijgen een poesje. Zo’n zacht donzig bolletje haar dat op je schoot in slaap valt en die je eindeloos kan aaien. Ik ben helemaal gelukkig. Ik heb haar gevonden op een website. Ze is fluffy en knalroze … … eh wacht, roze? Ja, knal roze. We heet Kitty the Cat.

Onze oudste dochter wil al haar hele leven een katje. Zo’n pluizige pluizenbol die ze eindeloos kan vertroetelen en verzorgen. Alleen, met de immunologische aandoening van oudste zoon, is dit een onbereikbare droom (zolang ze thuis woont). Helaas mogen we geen huisdieren in huis (op een paar niet aaibare vissen na). Dus geen kat voor dochter. kittythecat-jellycat-love4kidz-melijoe

Totdat we oog in oog staan met Kitty the Cat. Ze is pluizig, ze is fluffy, ze is roze en heel belangrijk in ons huis, ze is niet echt. Totaal veilig voor zoonlief. Dus, Kitty the Cat heeft ons hart gestolen.

Dit grote roze harige exemplaar is van Jellycat en hoort tot het soort ‘knuffels’. Maar daar neemt dochterlief met heel veel plezier genoegen mee.

Kitty the Cat | Jellycat | €41,- | 30 cm | verkrijgbaar via Melijoe

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Fav of the Day | Kitty the Cat van Jellycat"

  1. Annelies says:

    Wat een snoepje

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: