Fav of the Day | Lovesick Llama by Donna Wilson

Ik ben verliefd … op de Lovesick Llama van Donna Wilson. Deze knuffel verdient een plekje op m’n bank. Z’n ogen, de lange slungelige poten en dat eigenwijze mondje. Het is mijn Fav of the Day.

Volgens Donna wil deze verliefde lama het liefst langs het strand wandelen en heel veel karaoke zingen. Ik geloof haar meteen, maar het liefst zie ik deze knuffel in mijn huis, met een paar mollige kinderarmpjes om hem heen. Volgens mij kunnen wij beste vriendjes worden. Mijn zoon denkt hetzelfde.

Schermafbeelding 2016-03-23 om 22.33.53

Lovesick Llama is onderdeel van de eerste collectie van Donna Wilson genaamd ‘Wild Things‘ Een goed gekozen naam, want de andere knuffels zijn net zo grappig en ‘wild’ als de lama. Leuk detail is dat de lama gemaakt is van corduroy, hierdoor is hij niet alleen zacht, maar voelt hij ook anders dan anders. Hierdoor creëer je dat kinderen niet alleen met lama willen knuffelen, maar ook willen ‘voelen’. Heel belangrijk in de ontwikkeling van kleine kinderen.

Schermafbeelding 2016-03-23 om 22.46.22

Lovesick Llama | knuffel | stof: katoen met polyester vulling | € 54,95 | afmeting 70 x 38 cm | verkrijgbaar bij IMPS & ELFS

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: