Ferm Living | biologisch beddengoed

Op zoek naar beddengoed dat net even anders is, kinderen aanspreekt en naast mooi ook rust brengt in een kinderkamer, dan moet je absoluut de site van Ferm Living een bezoekje gunnen. Gemaakt van 100 procent biologisch katoen is het ook nog een duurzaam verantwoord.

Ferm Living heeft een prachtige collectie beddengoed voor groot en klein. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren en zachte patronen is een dekbedovertrek van Ferm Living al snel een blikvanger en rustbrenger in de kinderkamer. Gemaakt van 100% biologisch katoen is het niet alleen goed voor onze wondertjes, maar ook voor de natuur.

Ferm Living, biologisch katoen, beddengoed, kinderkamer

Alle dekbedovertrekken hebben aan het uiteinde een rits. Ideaal, want zo ‘wandelt’ een dekbed nooit meer uit een hoes. Bij elke dekbed-set zit standaard een draagzak om je mooiste knuffels in op te bergen.

Ferm Living, biologisch katoen, beddengoed, kinderkamer

Ferm Living | beddengoed | prijzen variëren van €58,- voor een ledikant dekbed-set tot €95 voor een eenpersoons dekbed-set | 100% biologisch katoen

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: