Filou & Friends | Een collectie vol regenboogkleuren

Knal kleuren dat is wat we heel veel zien deze zomer. Van knal geel, gras groen, fuchsia roze en turkoois  We love it. Ook de zomercollectie van Filou & Friends zit vol met deze primaire felle kleuren. Het lijkt wel of je met de ontwerpen de zon in huis haalt. Heerlijk.

filoufriends-4

Filou & Friends gaat me in de trend van de heldere felle zomerse kleuren en combineren dit met opvallende prints zoals we van ze gewend zijn. De grafische ontwerpen zijn catchy en zullen zowel kids als hun ouders aanspreken. Prints met oldtimers, tijgers en palmbomen op een strand geven de items een leuke herkenbare Filou & Friends touch.

filoufriends-5

Zowel jongens als meisjes bekennen kleur deze zomer. Zag je het vroeger voornamelijk bij meisjes collecties, ook de boys mogen nu eindelijk kleur gaan dragen. Even geen donkerblauw, groen, bruin en grijs meer. Dit wordt ingewisseld voor oranje, grasgroen, geel en turkoois. Zeker met de opvallende grafische prints ontstaat zo een herkenbare en eigenzinnige collectie voor modebewuste boys.

filoufriends-3

Meiden worden dametjes bij Filou & Friends. Blazers, plooirokjes en tube rokjes en vestjes zorgen voor een klassieke collectie. Door gebruik van de regenboogkleuren wordt de collectie echter niet saai of ouderwets. Het colour blocking, gebruik van grafische prints en de opvallende details zorgen voor een über cute op en top meiden collectie.

filoufriends-2

Filou & Friends | 2 t/m 10 jaar | Verkooppunten

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: