Filou & Friends | Winter 2015 | Winter stories

‘Winterverhalen’ dat is de naam van de wintercollectie van Filou & Friends. Wij stappen in de wereld van de sprookjes en voorleesverhaaltjes van Filou en laten ons inspireren door de koude wind. Doe je ogen dicht en fantaseer mee met deze fantasierijke collectie

Kabouters, dinosaurussen, vogeltjes, vossen en prinsessen, alles komt voorbij in de wintercollectie van Filou & Friends. Hun duidelijke signatuur in kleur en dessin gebruik maakt dat het echt een Filou & Friends verhaal wordt: herkenbaar, vrolijk, kinderlijk en fantasierijk.

filoufriends-wintercollectie

Zelf vind ik de trui met de grote vos geweldig. Dit knitwear item is niet alleen draagbaar, maar ook opvallend door de super grote vossekop die je met zijn priemende ogen aankijkt als of hij wil zeggen: “Had je wat?”.

Filoufriends-wintercollectie-love4kidz

Ook de sweater met ‘I’m not afraid of the big bad wolf’ staat op mijn wensenlijstje. Hierin zie ik mijn eigenzinnige kleine man wel rondhupsen. Hoezo bang? Voor een wolf? Echt niet!

FILOU_OK_filou3004-988

Meisjes komen er in deze wintercollectie iets minder spectaculair vanaf moet ik eerlijk bekennen. Toch is het Maya de Bij outfitje met bijen-vestje en honing-jurkje wel super schattig en ook de dansende beer sweater staat op mijn ‘wanna have lijstje’.

FILOU_OK_CF002558-988
FiLOU_FILOU_DAY_24238-988

Filou & Friends | maten 2 tot 10 jaar | verkrijgbaar via webshop van Filou & Friends

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: