Finger in the Nose | We love denim

Dat het kinderkledingmerk Finger in the Nose van denim houdt, dat is goed te zien. Details, pasvorm en stofkeuze alles is met zorg uitgekozen. Niet gek ook dat hun zomercollectie vol zit met geweldig mooie jeans.

Finger in the Nose is een urban en raw kinderkledingmerk dat niet van poespas houdt. Ze maken tijdloze ontwerpen die ondertussen helemaal fashionable zijn. Geen zoete details of romantische aplicaties. Finger in the Nose is stoer. Zelfs het goud gekleurde rokje heeft een stoere touch als het gecombineerd wordt met een zwart-wit shirt. Niks geen lieflijke momentjes. Hier staan meisjes hun mannetje. Oh, en de boys trouwens ook.

Fingerinthenose-ss15-kinderkleding-love4kidz-4

De zomercollectie bestaat natuurlijk uit een aantal geweldige denims. Al sinds mijn oudste zoon groot genoeg is om te lopen, heeft hij een paar Finter in the Nose jeans in zijn kast liggen. Ik beken, ze zijn niet goedkoop, maar ze hebben een perfecte pasvorm en kunnen tegen een stootje (of twee). Omdat de pijpen wat langer vallen, kun je er gelukkig heel lang mee doen en is een groeispurt geen probleem.

Fingerinthenose-ss15-kinderkleding-love4kidz-1

Ook deze zomer een paar geode jeans dus, in heldere kleuren. Want hoewel Finger in the Nose houdt van urban en een edgy feel in veel grijs en zwart tinten, ze zijn niet wars van een goede kleur als turquoise, geel, groen of roze.

Fingerinthenose-ss15-kinderkleding-love4kidz-6

De boys mogen zich van Finger in the Nose hullen in coole shirts met opdrukken van surfers, skateboarders en oldtimers gecombineerd met een stoere hoody, bomberjack of jeansblouse. Musthave voor de zomer is voor mij absoluut de Icon Nico Grey Denim. Een super Slim Fit jeans  die door zijn lichte kleur ideaal te combineren is.

Fingerinthenose-ss15-kinderkleding-love4kidz-5

De zomer voor de Finger in the Nose girl is er eentje die bestaat uit strand en fun. Ook hier een ruime collectie jeans, zowel lang als kort en zelfs de tuinbroek maakt haar rentree dit jaar.

De shirtjes voor de meiden zijn voorzien van grote all over prints van paarden en Reuzenrad. Vooral in zwart-wit. Deze prints zijn hier en daar voorzien van een klein beetje kleur. Zo is het shirt met paardenhoofd in goud een geweldige eyecatcher.

Fingerinthenose-ss15-kinderkleding-love4kidz-7

Echte musthave voor deze zomer vind ik de items voorzien van het Reuzenrad. Niet alleen het shirt, de tanktop en sweater, maar vooral het badpak. Love it!

Finger in the Nose | maten – 2 t/m 16 jaar | prijzen vanaf €40,- voor een tanktop. Denims vanaf €75,- | verkrijgbaar bij o.a. Broer en Zus

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: