Fit en gezond in je eigen tijd bij Fitchannel.com

Een ochtendje in shape komen in het Vondelpark onder leiding van wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky wie wil dat nu niet? Daarom trotseerden Erik en Lucas afgelopen zondag de warmte en gingen ze de uitdaging van Fitchannel.com aan. 

Warm, maar vol goede moed verzamelen verschillende fitmoms, fitgirls, fitguys en fitdads zich voor een workout sessie onder leiding van Remy Bonjasky. Een uitdaging, want als iemand in topconditie is, dan is dat Remy natuurlijk. Enthousiast beginnen we aan een mix van cardio en boksbewegingen. Al snel is duidelijk dat we de conditie van Remy niet zullen benaderen, maar dat komt natuurlijk door het warme weer.
 fitchannel.com remy bonjasky love4kidz workout kickboksen
Uithoudingsvermogen | Blijven bewegen
Het is wel een leuke manier van bewegen. Lucas (10) is enthousiast over de pasjes die hij heeft geleerd en de stootbewegingen die voorgedaan zijn. Deze kan hij in zijn eigen kickboks-lessen weer toepassen. “Ik heb wel geleerd dat je steeds moet blijven bewegen”, vertelt hij enthousiast terwijl hij van z’n linker op z’n rechtervoet springt en stoot bewegingen maakt. “Dan merk ik wel dat ik nog niet zo’n goede conditie heb, want dat vind ik best moeilijk”.
fitchannel.com remy bonjasky love4kidz workout kickboksen
fitchannel.com remy bonjasky love4kidz workout kickboksen
Pittige Cardio Boxing
De pittige training Cardio Boxing geeft Remy op het online videoplatform Fitchannel.com. Hier slaan diverse voeding- en bewegingsprofessionals de handen in een om Nederlanders te helpen gezond en fit te worden. Naast Remy Bonjasky vind je er ook video’s van Radmilo Soda, Vivian Reys, Mark Tuitert, Carlos Lens en Sandra Ysbrandy.
fitchannel.com remy bonjasky love4kidz workout kickboksen
Fitchannel.com fitness videoplatform
Dit fitness videoplatform geeft je de mogelijkheid fit en gezond te worden in je eigen tijd en in je eigen omgeving. Persoonlijke motivators helpen je ondertussen je doel te bereiken. Fitness programma’s op maakt gemaakt voor elk niveau. Zeker voor een werkende mama ideaal. Ik heb niet altijd tijd om ’s avonds naar de sportschool te gaan en het missen van een les geeft toch een onvervuld gevoel. Door je eigen tijd in te delen en je lessen te volgen wanneer je wel tijd hebt, mis je nooit meer een les. Daarnaast werkt een motivator voor mij ook heel goed. Immers zo heb je een stok achter de deur om je best te doen.
De workout van Bonjasky is vooral bedoeld om uithoudingsvermogen te creëren  Je fit voelen en conditie opbouwen door vol te houden. 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Fit en gezond in je eigen tijd bij Fitchannel.com"

  1. Kids Defence | Zelfverdediging om je mannetje te staan | Love4kidz says:

    […] fitte en sportieve blogs lezen? Dan vind je ‘Fit en gezond in je eigen tijd’ en ‘Paaldansen voor kinderen’ misschien ook wel […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: