FLAPPP by La NouNou | multifunctionele tipi

Tipi’s zijn een hot item in het interieur. Ideaal voor kids om in en om te spelen, maar zeker ook een leuke eyecatcher. Als je de ruimte hebt tenminste. Op zoek naar een gemakkelijk inklapbaar exemplaar met een geweldige vormgeving? Dan is de FLAPPP van La NouNou de tipi voor jou.

De FLAPPP van La NouNou is geen typische tipi zoals je ze steeds vaker voorbij ziet komen. Deze tipi is gemakkelijk opklapbaar en mee te nemen. Ideaal als je niet zo groot behuisd bent en altijd moet spelen met de ruimte. Maar zeker ook een geweldig design om mee te nemen op vakantie, een feestje of logeerpartijtje. Zo heb je altijd je eigen tentje bij je.

Flappp-lanounou-love4kidz

De FLAPPP is niet alleen handig. Hij is ook nog eens super leuk om te zien. Hij is gemakkelijk op te zetten als tentje/tipi. Aan de witte zijde valt vooral het zwarte elastiek op waarmee de zijden aan elkaar zitten. Dit minimalistische uiterlijk maakt het helemaal van nu. Daarnaast is het super handig in elk interieur. Zo kun je eindeloos varieren met gekleurde kussentjes, dekens en speelgoed.

De FLAPPP heeft echter nog een geheimpje: een zijde van de tipi is voorzien van bordverf. Hierdoor kan er in de tent eindeloos gekleurd en getekend worden. Lekker liggend op je rug maak je zo je eigen sterrenhemel. De opening aan de zijkant doet dienst als raam en zorgt voor licht en ruimte.

Maar er is meer: de FLAPPP kan ook als kamerscherm neergezet worden. Zo heb je drie zijden: eentje die dienst doet als muur voor tekeningen, een waar je winkeltje mee kan spelen en eentje die dienst doet als schoolbord. Een multifunctioneel design dus!

Flappp-lanounou-love4kidz

Grappig detail; naast de FLAPPP is er ook nog een FLAPPP petit. Dit is een verkleind model van de grote FLAPPP. Deze kleine versie is ideaal voor poppen en andere knuffels. Zo vergroot je de fantasie van kindjes, maar zorg je ook voor een extra spelmoment.

Flappp-lanounou-love4kidz

Klein puntje: we moeten nog wel even wachten op het moment dat de FLAPPP ook voor de consument op de markt komt.

FLAPPP van La NouNou | hou de facebookpagina van La NouNou in de gaten voor lancering van de FLAPPP en FLAPPP Petit

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "FLAPPP by La NouNou | multifunctionele tipi"

  1. Sonja says:

    Wow die is onwijs gaaf!
    Sonja onlangs geplaatst…Merkkleertjes voor je baby; you’d love or hate itMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: