Flavourites Live | 22-24 november 2013

Elk jaar staat de datum met dikke stift in onze agenda. Want wat er ook gebeurt, wij zijn aanwezig op de Flavourites Live. Dit webshop event is de ideale plek om creatieve, aparte, gekke en unieke cadeautjes te shoppen voor je kids en jezelf. Ook dit jaar staat 22 tot en met 24 november rood omrand op de kalender. Wij zijn er bij: en jullie?

Flavourites Live is elk jaar weer een unieke belevenis. In ‘De Overkant’ in Amsterdam-Noord kun je tijdens dit event 3 dagen lang je favoriete webshops bezoeken en nieuwe favorieten ontdekken. Een geweldige shop ervaring want in plaats van dat je de winkels online bezoekt, kun je de producten nu in het echt ervaren.

Flavourites Live Event

Naast de 160 stands die hun waar uit stallen, kun je je ook tijdens het Flavourites Event ook vermaken met de vele creatieve workshops waar je je eigen hippe producten kunt maken. Daarnaast is er nu voor het eerst de Fashion Lounge waar de herfst/winter-trends zijn. Ook persoonlijke stylingadviezen en fotografie zijn aanwezig.

Zelf gaan we natuurlijk op zoek naar het business event ‘Flavourites Live Business’. Hier kun je workshops en seminars volgen en speedcoachsessies bij wonen.

Flavourites Event | 22-24 november | €10,- per kaartje online – €12,50 per kaartje aan de deur | Overkant in Amsterdam-Noord

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: