Flying Fairy | een feetje dat echt vliegt

Vliegen spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. De mens wil naast het land ook graag de lucht ‘bezitten’. Ook kleine mensen zijn hierdoor gefascineerd. Jongens met vliegtuigen en meiden sinds kort met de Flying Fairy. Een echt vliegend feetje van Flutterbye.

Vliegen, in sprookjes doen feetjes en elfjes dat echt. Maar tot dusver was het enige vliegen dat een pop kon doen, het door een kinderhand in de lucht gehouden worden. Maar dat is dus verleden tijd! Want met de Flying Fairy van Flutterbye worden dromen werkelijkheid, voor meisjes en elfjes. Want deze fee vliegt echt.

Flying Fairy, Flutterbye, vliegend feetje

Het is wel even goed oefenen, want de Flying Fairy wordt bestuurd met je handpalm. Dat is in het begin nog best even lastig. Bij menig oefenvluchtje botste het feetje da nook met haar hoofd tegen het plafond. Maar eenmaal de vliegkunst onder de knie, dan is het een heel magisch gezicht. Boven je hand vliegt op een paar centimetre afstand een grappig elfje.

Flying Fairy, Flutterbye, vliegend feetje

Je laadt je elfje op via het oplaadstation. Als het lichtje oranje knippert is je fee klaar om te vliegen. Koppel je feetje los en zet haar op ‘aan’. Druk nu op de knop van het oplaadstation. Het rokje van de fee gaat nu snel draaien en het feetje begint aan haar eerste proefvlucht. Door  je handen onder haar voeten te houden, zorg je ervoor dat ze niet te hoog gaat en volgt ze je waar jij naar toe wilt. Zorg er wel voor dat je haar rokje niet aanraakt. Dan valt ze uit de lucht.

Flying Fairy, Flutterbye, vliegend feetje

Hoe het feetje vliegt, laat Juppertje je in het onderstaande filmpje zien

Flying Fairy | eerste fee die echt vliegt | €39,99 | leeftijd 5-8 jaar | oplaadtijd circa 20 min. | vliegtijd circa 10 min. | Flutterbye 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Flying Fairy | een feetje dat echt vliegt"

  1. Love4kidz | Flying Fairy Diary | Een dagboek met een vlindertje - Love4kidz says:

    […] vliegt vanaf je hand door de kamer. Dat dit nog best een lastig karweitje was, lees je in onze testreview. Nu testten we opnieuw een Flutterbye Fairy. Ditmaal een elfje dat verstopt zit in een dagboek. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: