Fraulein Prusselise | kindersokken met een verhaal

Sokken zijn nodig – zeker in de winter. Maar sokken zijn niet meteeneyecatchers. Tenminste dat dachten we totdat we de kindersokken van Fraulein Prusselise zagen. Dat zijn vrolijke, bont gekleurde sokken vol verhaaltjes.

De kindersokken van Fraulein Prusselise zijn bont gekleurde ontwerpen vol figuurtjes, karakters en zelfs hele verhaaltjes. Ze zijn opvallende blikvangers aan de voeten van je zoon of dochter. Door het gebruik van contrasterende kleuren zien ze er vrolijk uit en toveren ze zeker een glimlach rond je mond.

Fraulein Prusselise kindersokken Fraulein Prusselise kindersokken

De sokken geven een knipoog naar de jaren 60 en 70. Het kleurgebruik, de illustraties, maar ook de lengte van de sokken zijn duidelijk hierop geïnspireerd. Iets dat de ontwerpsters Kathrin Greve en Julia Schwab ook nog eens uiten in de naam ‘Fraulein Prusselise’ – vernoemd naar Tante Prysselius van Pippi Langkous.

Wij vinden vooral de ‘Roodkapje’ sokken en de schattige ‘uilen’  en ‘sluwe vossen’ maillots geweldig.

Fraulein Prusselise kindersokken kosten €6,- Voor maillots betaal je €13,-  o.a. te koop bij Kleine Sam  Kijk voor meer informatie op Fraulein Prusselise

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: