Fresk | slaapzakken voor die hete nachten

De temperatuur gaat deze week ook ‘s avonds niet echt naar beneden. Is deze warmte voor volwassenen al vervelend om bij te slapen. Voor de allerkleinsten onder ons is het zelfs gevaarlijk. Baby’s kunnen hun eigen temperatuur nog niet goed reguleren en raken hierdoor sneller oververhit. Fresk, komt voor deze warme nachten met een temperatuur regulerende slaapzak. Ideaal!

Hoewel het in een babyslaapkamer maar tussen de 17 en 18 graden mag zijn, is dit tijdens deze warme zomernachten bijna onmogelijk. Volwassenen hebben het tijdens deze klamme nachten al moeilijk met rustig slapen, denk je eens in hoe warm kleine kindjes en dan vooral baby’s het hebben.

sleepingbag_muslin_fox_blue

Wil je voorkomen dat jouw kindje badend in het zweet wakker wordt ’s nachts? Dan zijn de temperatuur regulerende slaapzakken van Fresk een uitkomst. Deze zomerslaapzakken zijn gemaakt van hydrofiel katoen of muslin en dus luchtdoorlatend en absorberend. Hierdoor blijven ze koel tijdens het dragen. Daarnaast zijn ze – zoals we van Fresk gewend zijn – voorzien van uber cute printjes waar je uren naar kunt kijken. Zelf ben ik helemaal verliefd op de vosjes in grijs, maar de roze variant is ook to die for.

sleepingbag_muslin_leaves_pink

Dit is niet alleen prettig voor het kindje, omdat het dan rustig kan slapen tijdens een klamme nacht. Het is ook gezond omdat het kindje zo minder kans op oververhitting heeft.

Muslin zomerslaapzakken | 6 verschillende prints | 0 t/m 18 maanden | gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen | €39,95 | Verkooppunten vind je hier

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: