Frisse en vrolijke home collectie van JETPAQ

JETPAQ zet elk seizoen een frisse en verrassende collectie kinderkleding neer. Een collectie met een knipoog vol handgemaakte dessins en ontwerpen. De designs zijn kinderlijk aansprekend met grote prints en illustraties. Deze geweldige prints komen ook terug in de Home Collectie die ze lanceren.

JETPAQ lanceert naast haar geweldige kinderkleding collectie ook een heuse Home Collectie. Een collectie die geschikt is voor het eten, het slapen en het badderen. Allemaal met de herkenbare handgemaakte illustraties en prints waar JETPAQ bekend om is. De frisse kleuren en de prints zijn uitermate geschikt voor een Home Collectie. Ze maken van elke kinder- en babykamer een unieke en persoonlijk plekje. Iets waar we allemaal naar op zoek zijn.

jetpaq home collectie

Home Collectie in zonnige kleuren

De Home Collectie van JETPAQ bestaat uit slaapzakken, bad-capes, dekbedden, slabbetjes en een schattig knuffelpopje. De collectie is verkrijgbaar in zonnige kleuren als: gras groen, lavendel, mint blauw en wijn rood. Je haalt met de collectie het zonnetje in huis. Zelf omschrijft JETPAQ de kleuren als ‘een zomerse picknick in juli’. Daar sluiten we ons helemaal bij aan.

De Home Collectie is handmatig geverfd en gezeefdrukt. Hierdoor ontstaat het een gevoel alsof de items door kinderen zelf zijn ingekleurd en voorzien van printjes. Welke is jouw favoriet? De lieve madeliefjes, de smeltende ijsjes of de grote wereldkaart?

jetpaq home collectie

Over JETPAQ

Jet Teunis richtte in 2013 het Nederlandse kinderlabel JETPAQ op. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op kinderen en hun manier van denken en leven. Rondrennen op blote voeten, zorgeloos spelen met lef en avontuur. Alle items van JETPAQ zijn hand-geverfd, handmatig gezeefdrukt en met liefde gemaakt. Elk item is uniek en gemaakt om in te bewegen.

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: