FUB | Deense ontwerpen in eenvoud

Het Deense kledingmerk FUB wil niet hip zijn. FUB wil niet voorop lopen in de mode. FUB wil kinderen kleden in ontwerpen die lekker zitten. Die altijd leuk blijven. Maar die vooral duurzaam gemaakt worden, met oog voor het milieu. FUB wil dat kinderen plezier hebben, kunnen spelen en vooral kind kunnen zijn.

FUB ontwerpt kleding voor kids van 6 maanden tot 6 jaar. Ontwerpen die tijdloos zijn en zowel door jongens als meisjes gedragen kunnen worden. Een merk dat niet voorop wil lopen op modegebied. Maar kids de kans wil geven om te spelen en hun fantasie te gebruiken. Dezelfde fantasie die ze ook de ouders willen meegeven, door creatief met de ontwerpen van FUB om te gaan. Door hun eigen stijl te vinden in verschillende combinaties.

FUB kinderkleding

De ontwerpen van FUB worden duurzaam geproduceerd van 100% katoen (zomercollectie) en 100% wol (wintercollectie). Tijdens het productieproces wordt geen gebruik gemaakt van gevaarlijke stoffenals pesticides.

FUB is verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes van 6 maand tot 6 jaar bij onder andere Shak-Shuka en Pure Starters Kijk voor meer informatie op FUB

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: