Funky Legs | hippe benen

Funky Legs, de naam zegt het al: hippe benen. Bij Funky Legs maken ze namelijk heel hippe maillots, sokken en leggings en kekke rokjes. Hiermee pimp je je outfit en maak je van je benen heuse eyecatchers!

Omdat het steeds kouder gaat worden, maar korte rokjes en shortjes zo über cute blijven, zijn een paar maillots een echte must have. En wat is er leuker dan een paar hippe, coole en of stoere maillots te dragen? De uni kleuren kennen we ondertussen wel, die vind je in elke kinderkledingzaak. Maar de ontwerpen van Funky Legs (gelukkig) nog niet. Deze te leuke maillots hebben niet alleen opvallende kleuren, maar zijn ook nog eens voorzien van knallende prints. Zo maak je in een handomdraai van je saaie look een geweldige party outfit. Benen mogen gezien worden deze winter vinden ze bij Funky Legs … en wij zijn het daar helemaal mee eens.

Funky Legs, beenmode, maillots, petticoat, kindermode

Naast maillots en sokken kun je bij Funky Legs ook slagen voor schattige petticoats, haarbanden en maskers. Voordeel van deze petticoat is dat ze aan de voorzijde sluit met twee drukknopen. Hierdoor is hij makkelijk verstelbaar en ‘one size fits all’. Let the party begin!

Funky Legs, beenmode, maillots, petticoat, kindermode

Funky Legs | maat 6 maanden tot 7 jaar | 79% katoen, 17% polyamide, 5% lycra | prijzen vanaf €7,95Funky Legs, beenmode, maillots, petticoat, kindermode

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: