Funky legs | voor hippe beentjes

De collectie van Funky Legs is kunstzinnig met een leuke twist. Dit Israëlische kinderpanty merk verovert de wereld met grappige kunstwerken op de beentjes. Maak van elke basic outfit een blikvanger met deze opvallende ontwerpen. “Laat zien die benen”.

Funky Legs is opgericht door Miriam Bernstein die hiervoor het babymerk ADA ADA samen met haar 2 zussen ontwierp. Haar achtergrond als textieldesigner deed Bernstein zoeken naar kinderkleding en accessoires die niet alleen mooi zijn, maar ook anders dan alles wat ze tegenkwam in haar zoektocht. Toen ze het niet vond, besloot ze zelf voor de missende schakel te zorgen: funky beenmode voor kinderen met een betaalbare prijs.

Funky legs kinderpanty zomercollectie beenmode

De collectie beenmode van Funky Legs is ook inderdaad anders dan dat we gewend zijn van andere beenmode-merken. Geen felle kleuren en drukke dessins, maar zachte poeder kleuren met een artistieke print. De tights van Funky Legs hebben een volwassen knipoog en ze mistaan door hun natuurlijk kleurgebruik nooit. Zo zet je met de panty ‘Birds’ in donkergrijs een prachtig statement tussen al het neon geweld. Een perfecte tights overigens om te combineren met het kraaien jurkje van Moi. Met de ‘Raindrops’ tights kun je elke regenbui aan en en de zalmrose strikjes zijn een leuke knipoog naar de jaren vijftig.

Funky legs kinderpanty zomercollectie beenmode

Naast de geweldig coole panty’s voor hippe meiden zijn ze bij Funky Legs ook de boys niet vergeten. Jongenskleding in z’n geheel, maar beenmode in het bijzonder zijn toch een beetje een ondergeschoven kindjes in modeland. Speciaal voor deze ‘vergeten’ voetjes heeft Funky Legs een hele collectie stoere sokken en broeken. Die door hun unisex ontwerp ook weer heel goed onder een leuk meidenrokje kunnen.

Funky Legs | verkrijgbaar in de maten 0 t/m 9 jaar | 78% katoen, 17% polyamide, 5% lycra | Prijzen vanaf €7,95 | Kijk voor meer informatie op Funky Legs

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: