Gaaf! de box van Ukkepuk

Hij heet niet alleen ‘Gaaf’, de nieuwe box van Ukkepuk is ook gaaf. Dit Nederlands kindermeubelmerk heeft een nieuw ontwerp toegevoegd aan haar collectie: een echte design box.

Box-gaaf-ukkepuk-love4kidz

Eerder schreven we al over de kinder- en babymeubels van Ukkepuk. De collecties Stoer, Sterk, Vrolijk en Leuk komen uit het brein van Paul Nederend. Na meerdere vragen over een box in de collectie, besloot Nederend deze toe te voegen aan de series van Ukkepuk. Met de box Gaaf zet hij een stoer en eigentijds ontwerp neer dat binnen alle stijlen prima zijn plekje vindt.

Box-gaaf-ukkepuk-love4kidz

De box is voorzien van spijlen die aan de buitenzijde bevestigd zitten met duidelijk zichtbare verbindingen. Hierdoor is het een stoer en robuuste box. Echter door de verschillende mogelijkheden in kleur past de Gaaf box zowel bij een klassiek, modern en robuust interieur.Box-gaaf-ukkepuk-love4kidzBox-gaaf-ukkepuk-love4kidz

Grappig detail zijn de pootjes van de box. Deze hebben dezelfde vorm als de spijlen. Liever geen pootjes? Er is ook een box op wieltjes mogelijk. Ideaal om deze van plek te veranderen zonder te tillen.Box-gaaf-ukkepuk-love4kidz
Ukkepuk | box Gaaf | €445,- | verkrijgbaar in de webshop

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: