Gant Girls – University Style

Niet alleen de boys van GANT gaan naar school University Style, ook de meisjescollectie is geïnspireerd op het Amerikaanse Yale. Deze warme wintercollectie geeft een klassieke en sportieve look aan een meidenkledingkast.

Net als bij de boys vind je in de collectie voor de meiden ook heerlijke knitwear: gebreide kabeltruien en warme vesten. Daarnaast vind je net als bij de jongens ook hier de evergreens waar GANT trots op is: de geruite blouses en jerseys met American Sportwear printjes. GANT laat zich  deze winter van zijn sterke kant zien: tijdloze klassiekers voor zowel boys als girls. Klassiekers die door hun comfortabele design heerlijk zijn om tijdens de koude winterdagen te dragen.

Gant Girls kinderkleding

Leuk binnen de GANT collectie is, dat je met een paar items helemaal je eigen stijl kunt samenstellen. Of je nu op chique, sportief of überhip het schoolplein op wilt stappen, met GANT is het eenvoudig te realiseren. Wij kiezen voor de donkerblauwe winterjas in combinatie met het donkerblauwe jurkje … maar dan wel in combinatie met die gebreide witte muts: WOW.

Gant Girls kinderkleding

GANT is vekrijgbaar in maat 98 t/m 140 bij LittleOne

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: