GANT goes Yale

Hoewel de zomer voor ons gevoel net is begonnen, ontkomen we niet aan het feit dat de wintercollecties de etalages alweer vullen. GANT tovert met hun collectie jongens om tot kleine intelectuelen. Geïnspireerd door YALE look zorgen ze voor een preppy winter vol lange dikke shawls, knitwear, blazers en chino’s.

De look and feel van de Amerikaanse universiteit Yale staat centraal in de nieuwe wintercollectie voor boys van GANT. En hoewel deze stap voor vele kids nog heel verre toekomstmuziek is, zorgt het wel voor een preppy en klassieke collectie met een sportieve knipoog.

Gant wintercollectie boys Little One

Jongens mogen zich verheugen dikke kabeltruien, diep gekleurde chino’s en klassieke button down shirts en sweaters met uni-feel prints. Natuurlijk mogen de herkenbare GANT blouses ook in deze wintercollectie niet ontbreken. De blouse voorzien van een ruitje blijft een ‘evergreen’ in de GANT collectie. Gecombineerd met een visgraat vest en kekke chino stapt je bink stoer, klassiek en sportief tegelijk het schoolplein op.

Gant wintercollectie boys Little One

University rules

GANT is vekrijgbaar in maat 98 t/m 140 bij LittleOne

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: