Gastblog interieur-styliste Sharon | Met de billen bloot…

Vanaf vandaag wordt het Love4Kidz team uitgebreid. Interieur-styliste en ondernemer Sharon Hofman zal jullie een keer per maand trakteren op tips en tricks om je interieur helemaal up to date te houden en perfect te maken. Nieuwsgierig? Ze stelt zich graag even voor.

Altijd spannend zo’n eerste keer, ik ben niet verlegen aangelegd en heb mijn babbeltje altijd bij me maar alle eerste keren zijn spannend en gaan niet altijd perfect.

Zo herinner ik mijn eerste keer fietsen zonder zijwielen nog goed, daar ging ik dan, vol trots….”omkijkend en roepend “kijk eens mama en papa! En door het omkijken reed ik vol de bosjes in! En later de eerste keer afrijden voor m’n rijbewijs, vol zenuwen reed ik weg, in z’n 3e versnelling dus de motor sloeg meteen af….de toon was gezet en dus gezakt!

Niet alles ging vanzelf de laatste jaren,
maar ik ben er gekomen!

Nu mijn eerste blog, spannend maar wat kan er fout gaan? dus met de billen bloot! Mijn naam is Sharon Hofman en ben een in 1979 geboren Bleiswijker.

Al heel jong heb ik mijn passie voor wonen en interieur ontwikkeld en startte ik de opleiding Binnenhuisadviseur aan het HMC te Rotterdam. Naast mijn opleiding had ik op mijn 18de mijn eerste echte “grote- mensen-baan” bij een van de grootste tegelhandel van Nederland te pakken en daar ontmoette ik een wel hele leuke collega, Willemjan. 13 jaar later en 2 prachtige dochters (Zoe en Nova) verder werd ik in 2010 onderuit gehaald door een Burn-Out en raakte ik door de recessie ook nog eens mijn baan kwijt.

Van Burn-Out naar Moodz Styling

Thuis herstelde ik en begon ik met de opleiding interieur en verkoopstyling en na mijn herstel begon ik met mijn eigen bedrijf Moodz Styling en na een half jaar begon ik bij Holland Lifetime, een bedrijf in de opstartfase welke o.a. interieur artikelen importeert vanuit Azië. 3 weken na mijn start kreeg ik mijn eerste cultuurshock op de Filipijnen, waar we de eerste collectie hebben samengesteld, een ervaring die ik maar mooi in m’n rugzak mee mag dragen!

Helaas hield na 1 jaar ook dit avontuur op en kwam ik wederom werkloos thuis te zitten. Na een onzekere en onrustige tijd waarin ik een tal van tijdelijke baantjes in de horeca en sport aannam leek ik opnieuw overspannen te raken.

Op dat dieptepunt kwam er een “Engel” die vroeg “Wat zou jij nou heel diep van binnen echt willen?’ Natuurlijk wist ik dit wel, maar het was iets wat in mijn stoutste dromen nog niet zou kunnen gebeuren…..Een eigen winkel met mooie woonaccessoires, kadoartikelen en waar ik interieuradvies kon gaan geven….*zucht*. Die engel zei: “Als wij jou daar nu een mee helpen?” Flabbergasted lachte ik dit wat onzeker weg, Waarom? Hoe?! En die engel zei streng en zelfverzekerd:”Kom op Sharon! Als er iemand hard werkt ben jij het en als iemand het kan ben jij het wel, wij geloven in jou! Ga dit doen, dit is jouw kans, pak hem voordat iemand anders dit doet, wij staan achter jou!”

Heel wat tranen (van geluk!), een uitgebreid ondernemingsplan (want hey….zekerheid voor alles!) heel wat gesprekken en nachten surfen op internet verder opende ik op 13 september 2014 mijn droom, mijn winkel Moodz Home!

“Dreams are only dreams whem you wake up and make them real!”

Liefs Sharon

moodz styling sharon hofman interieur styliste

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: