Geen rugklachten meer met de Hippychick

Voor alle papa’s en mama’s die hun kindje graag dicht bij zich dragen, maar het kindje te oud is geworden voor de draagzak heeft Hippychick een heupdrager bedacht.

Ouders kunnen met de heupdrager hun dreumes of baby (vanaf 6 mnd) op een natuurlijke manier bij zich dragen op de heup zonder hiermee je armen, schouders en rug te belasten.

hippychick

De heupdrager van Hippychick wordt van harte aanbevolen door osteopaten, chiropractor, fysiotherapeuten en consultatiebureaus. De heupdrager is een stevige draagriem met een ingebouwd zitje wat zo ergonomisch gevormd is dat het naadloos aansluit op je lichaam. Het is comfortabel voor zowel jou als je kindje. Je kindje is heerlijk dicht bij je en kan tegelijkertijd prima zijn omgeving in de gaten houden. Hij is ideaal tijdens het winkelen zonder buggy, kleine wandelingen, tijdens feestjes of reizen, maar natuurlijk ook tijdens de ‘spitsuren’ in je eigen huishouden.

Benieuwd naar onze testresultaten? Wij testten de Hippychick uit!

De Hippychick is geschikt voor kinderen van 6 maand tot 3 jaar en verkrijgbaar in drie basiskleuren. Adviesprijs €49,95. Kijk voor meer informatie op Hippychick

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: