Glodos Bit | ultieme loopmotor

De BIT van Glodos Barcelona Toys is de ultieme loopmotor. Glodos heeft het ontwerp van de loopfiets onder de loep genomen en haar veranderd tot een geweldige loopfiets machine. Alles met de look and feel van een echte motor, maar uitermate geschikt voor kleine handjes en voetjes.

Glodos, Bit, loopfiets, speelgoed, buiten

De BIT is niet alleen een coole motor, door haar futuristische design is het ook een eyecatcher tussen alle andere loopfietsen. Dit racemonster daagt kindervoetjes uit om te rennen. Haar ronde vormen en vrolijke kleuren zorgen er daarnaast voor dat voor kinderen een super speelgoed is om verknocht aan te raken.

Glodos, Bit, loopfiets, speelgoed, buiten

Met de BIT oefenen kinderen hun balans, coordinatie en hun motor-skills. Ideaal als voorloper van de echte fiets.

Ook aan de ouders hebben ze bij Glodos gedacht. Zo komt de BIT in een handige draagtas, zodat bij ‘geen zin meer’ de motor snel en makkelijk wordt opgeborgen en meegenomen. Daarnaast zorgt het stuur ervoor dat je de BIT gemakkelijk oppakt en meeneemt en kan hij eenvoudig worden opgehangen.

Glodos, Bit, loopfiets, speelgoed, buiten

BIT | Glodos Barcelona Toys | 64cm lang, 17 cm breedt, 28 cm hoog | hout, aluminium en een EVA zadel | €99,- | verkrijgbaar bij oa Rekels

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: