De 5 griezeligste Halloween kostuums voor kinderen

Halloween, je houdt er van of niet. Hier in huis leeft het elk jaar meer. Dochterlief loopt met een aantal vriendinnen langs de deuren voor snoep en de jongste deelt enthousiast snoep uit aan de aanvallers. Natuurlijk versieren we alles … inclusief onszelf. Nieuwsgierig? Lees dan onze 5 griezeligste Halloween kostuums ideeen. 

Nog heel even en Halloween komt er alweer aan. Mijn kinderen kijken alweer uit om langs de deuren te gaan of om enthousiast snoep uit te delen. Bij ons in de buurt wordt Halloween actief gevierd. Aan het begin van de avond komen de kinderen langs voor snoepgoed onder luid geroep van “snoep of je leven”. Mijn kinderen doen hier graag mee. Een Halloweenfeest is alleen geen feest als je niet helemaal verkleed komt. Een uitdaging om er elk jaar weer tip top en griezelig uit te zien. Daarom dit keer 5 tips voor de griezeligste Halloween kostuums!

funidelia halloween kostuums kinderen love4kidz duivel

Mini Heks

De mini heks is natuurlijk altijd leuk. Je kan deze zo griezelig maken als je zelf (of je kindje) wil. Even surfen op het internet en je komt tussen de feestkleding heel veel verschillende mini heksen kostuums tegen. Het is misschien niet het engste kostuum, maar de meeste kinderen vinden het gewoon leuk om als heksje te gaan. Een goede pruik, een nep neus en een gezicht vol schminck en je maakt je kostuum helemaal uniek.

funidelia love4kidz halloween kostuums heks

Frankenstein

Frankenstein spreekt bij iedereen tot de verbeelding en is lekker griezelig. Er zijn speciale maskers verkrijgbaar, maar ook complete pakken om je kindje groen te maken. Vergeet niet om zonder masker je kindje groen te schminken voor het ultieme effect. Liever niet te veel schminck of een masker, met het juiste kostuum creëer je al een leuk effect. Vergeet niet je ‘tas’ of ‘mandje’ aan te passen aan je kostuum. Dan ben je pas helemaal in ‘thema’.

Zombie

Het is natuurlijk super griezelig om je kindje als zombie te laten verkleden. Met een masker maak je het kostuum helemaal af. Leer je kindje als een zombie over straat lopen en je hebt een geslaagd kostuum.

Nog meer griezeligen? Lees dan ook de blog ‘Tips om optimaal te griezelen’

Spook

Een spook klinkt makkelijk met een laken over je hoofd. Maar er zijn echte Halloween kostuums waarbij je kindje als een griezelig spook over straat kan. Sommige kostuums kunnen zelfs met lampjes voorzien worden zodat je kindje extra opvalt op straat!

Angstaanjagende clown

Met IT in de bioscoop spreekt de enge clown bij iedereen wel tot de verbeelding op dit moment. Voor Halloween zijn er speciale clown Halloween kostuums uitgebracht. Jouw kindje kan er extra griezelig uit zien als clown tijdens Halloween.

funidelia halloween kostuums love4kidz griezelen

Vergeet de schmink bij de kostuums niet!

Mocht je aan de slag gaan met je eigen Halloween kostuum dan hebben we nog één tip! Vergeet de schmink niet in huis te halen. De meeste kostuums maak je extra griezelig door je kindje te schminken. Als je geen ster bent in schminken dan kan je altijd nog kiezen voor maskers om het kostuum af te maken!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: