Hagou Dreamcovers XL

We schreven al eerder over de schattige dreamcovers van Hagou Originals. Hoezen voor over een autostoeltje. Nu hebben ze hun collectie uitgebreid met heerlijke zachte Dreamcovers XL een universele hoes met voetenzak voor buggy’s en kinderwagens.

De Dreamcovers XL van Hagou Orignals zijn net als haar oudere zusje de ‘Dreamcovers’ gemaakt van prachtige stoffen met een geweldige afwerking. Hierdoor zijn ze zeker een luxe extraatje om je buggy van een nieuwe look and feel te voorzien. Hierdoor ontstaat een exclusiviteit wat Hagou Originals als kernwaarde voor har producten ziet.

Hagou Original Dreamcovers XL

De Dreamcover XL is heerlijk warm en gemaakt van zachte, natuurlijke en makkelijk wasbare materialen in originele combinaties en kleurstellingen. De geheel afritsbare voetenzak, zorgt voor een gemakkelijk in en uit tillen van je kindje. Daarnaast is de Dreamcover XL ook zonder voetenzak prima te gebruiken (en blijft je buggy heerlijk schoon).

Hagou Original Dreamcovers XL

De eerste collectie Dreamcovers XL zijn er in zeven verschillende, tijdloos klassieke thema’s: Romantisch, Sportief, Klassiek. Het thema Romantisch vind je lichte zachte kwaliteit katoenen baby-rib met een bijkleurende BB-ruit. Sportief is het donker indigo stone-washed denim met fijn navy-wit shirting ruitje. De baby-pink en het licht grijs streepje is onmiskenbaar het Klassieke thema.

Extra accessoire in de collectiee zijn de losse gordel-covers in bijpassende kleuren van de dream-cover en de dream-cover XL.

De Dream-covers passen op vrijwel alle merken draagbare baby autostoeltjes, wipstoelen, buggy’s en kinderwagens.. Dream-covers kosten €89,95 en een Dream-Cover XL is €99,95. Gordel-covers kosten €12,95 Kijk voor meer informatie op Hagou Original

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: