Het perfecte Halloween kostuum

Nog op zoek naar het perfecte Halloween kostuum? Check dan de ontwerpen van Leg Avenue eens. Naast hun enorme aanbod aan volwassen kostuums, hebben ze ook een aantal te leuke outfits voor zowel jongens als meisjes.

Halloween is in Amerika veel groter dan bij ons, niet zo gek dat er legio kostuums verkrijgbaar zijn om een zo leuk, spannend en griezelige Trick-or-Treat te kunnen lopen in een geweldige outfit. En omdat het Halloween feest ook in ons land langzaamaan steeds groter wordt, komen ook de Halloween feestjes uit de grond omhoog. Hoog tijd dus om voor dit jaar een echt kostuum te zoeken om de blits te maken.

C49100-1

Dochterlief heeft haar eigen Halloween feest georganiseerd deze 31e oktober. Met moeder voor de catering, vader voor de route en 10 vriendinnen om te trick-and-treaten. Bij dit feest hoort niet alleen een scary maaltijd, enge versieringen in huis, maar natuurlijk een top kostuum. Dit vonden we dan ook bij Leg Avenue. Niet alleen hun volwassen kostuums zijn te leuk (meteen opgeslagen in m’n favorieten), ook voor kids hebben ze coole ontwerpen. Dat wordt griezelen geblazen.

C48141-1

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: