HandTrux schep maakt van je arm een graafmachine

Gooi maar weg die simpele strandschep … want hier is de HandTrux! Deze robotarm schep tovert je arm om tot een graafmachine.

Wat is hij geweldig de HandTrux. Niet alleen omdat het een inventief design is, maar ook omdat het tot de verbeelding spreekt. Met deze HandTrux lijkt het net of je arm een graafmachine is. Kleine jongetjes worden stoer met de HandTrux, ze graven geulen en bouwen kastelen.

handtrux-schep-love4kidz

Handtrux | robotarm-schep

Simon hoort er sinds hij de HandTrux gebruikt helemaal bij in de zandbak. Z’n oudere zus en broer kunnen namelijk niet tippen aan zijn graafkracht. Met hun schepjes zijn ze niet opgewassen tegen broertjes schepgeweld. Daarbij komt dat de Handtrux ook nog heel stoer is. Want om de schep te gebruiken moet je je arm in de koker stoppen. Hierdoor lijkt het net of je een robotarm hebt die je arm omtovert tot een graafmachine. Door je hand heen en weer te bewegen gaat het graaf-gedeelte van de schep op en neer. Je eigen kracht zorgt uiteindelijk voor de hoeveelheid zand dat je opschept. Door de diepte van de schep en de graaftanden is het zelfs voor kleinere kinderen mogelijk om goed te scheppen.

handtrux-schep-3

Handtrux-schep2

Fantasie komt tot leven

Door zijn vorm spreekt de HandTrux tot de fantasie. Vaak wordt hij bij ons thuis ingezet voor verkleedpartijen of theatervoorstellingen. Immers wie wil niet even de stoere robotman zijn die zijn tegenstanders op de vlucht jaagt met zijn geweldige schep arm.

handtrux-schep1

Hoewel hij niet klein is, heeft onze Handtrux een vast plekje veroverd in de vakantiebagage. Geweldig!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: