Happy Kiddy thermische flessen zijn cool

Op de Negen Maanden Beurs hadden we ze al gespot; de super leuke Pacific Baby flessen van Happy Kiddy. Deze thermische flessen – gemaakt van geïsoleerd roestvrijstaal -houden drinken zowel koud als warm. Doordat de fles te gebruiken is van geboorte tot aan de schoolgaande leeftijd is het een ideaal Love4Kidz product dat we met liefde testen met het Testteam.

Mooie dagen waren er niet zoveel de afgelopen weken, maar dat mag de testdag niet verpesten. Ook binnen kun je de flessen prima uitproberen. Lisa (2,5), Lucas (5), Tesse (8), Anna (7) en Simon (0) maken zich op voor een paar uur ongestoord limonade drinken (of in Simon z’n geval flesvoeding). En uiteindelijk gaat de zon dan ook nog schijnen.

De flessen zijn gelijk een hit. De kleurtjes en de grappige patroontjes zorgen ervoor dat iedereen een favoriet uitkiest. De groene met de rode appeltjes is de onbetwiste winnaar. De vrolijke kleurencombinatie maakt dat elk testkindje deze fles het liefst wil proberen. Maar Lisa is de gelukkige. Op deze fles hebben we de handset met drinktuit bevestigd en Lisa is met haar leeftijd precies de doelgroep. “Mooi, mooi, mooi”, zingt ze terwijl ze de fles ronddraait. De limonade is nog steeds heerlijk koel en in no time heeft ze haar fles zonder te knoeien leeg. Ideaal voor onderweg. Ook als je niet naast je kindje kan zitten, zorgt het antilek-systeem dat het geen knoeiboel wordt en door de handige grote handgrepen is het zelf vasthouden geen enkel probleem.

happy kiddy thermische flessenhappy kiddy thermische flessen

Voor de grotere testkids Tesse en Anna hebben we de knalgele drinkdop om te testen. De drinkdop is ideaal om op de thermische fles te draaien als je kids te groot zijn voor de speen of drinktuit. Door het handige opklapbaar drinktuitje is ook deze fles lekvrij. Zo kun je de fles eenvoudig meenemen naar school, sport en voor onderweg. Anna is verliefd op de donkerblauwe fles met de gele kriebeltjes “Net slakken en dat zijn mijn favoriete beesten”. Maar niet alleen het uiterlijk, ook het formaat van de fles (120 ml) vindt ze idaal. Ze is niet zo’n grote drinker en heeft moeite met de grote schoolbekers. “Dit drinkt veel lekkerder dan de schoolbekers.”, stelt ze waarna ze automatisch haar fles bijvult voor een 2e ronde. Door het antilek-systeem kan de fles met gemak in een school- of sporttas. Tesse: “Ik ga de fles meenemen naar Jazzballet, want dan drink ik altijd heel veel water en hierin blijft dat lekker koud”.

happy kiddy thermische flessenhappy kiddy thermische flessen

Ook het laten stuiteren of vallen is geen probleem voor de Pacific Baby fles. Gelukkig maar, want in kinderhanden zit zo’n ongelukje in een klein hoekje. Tijdens de test laat Lucas z’n fles op de stenenvloer vallen. Alle ogen zijn gericht op de fles op de grond. “Aah, ze kunnen tegen een stootje”, zucht hij opgelucht als blijkt dat de fles geen enkel kras of deuk heeft opgelopen. “Gelukkig maar, want ik laat heel vaak dingen vallen”. “Ja, en zo wordt het ook geen knoeiboel”, zegt Anna kritisch als ze ziet dat de limonade nog in de fles zit.

happy kiddy thermische flessenhappy kiddy thermische flessen

Baby Simon mag na zijn slaapje genieten van een flesje heerlijk warme babyvoeding. Wat gaat onze kleinste tester doen met een ‘vreemde’ fles? Heerlijk drinken! De 200 ml fles is door z’n opvallende kleuren van oranje en paars een echte eyecatcher. Simon kijkt er geïnteresseerd naar. Hoewel de grotere kids de speen vacuüm zogen, heeft Simon hier helemaal geen last van. Om het leuke design niet te verpesten met een maataanduiding is deze aan de binnenzijde van de fles aangegeven. Zo vul je eenvoudig de fles met de juiste hoeveelheid. De thermische Pacific Baby fles is gemaakt van geïsoleerd roestvrijstaal en hierdoor wel iets zwaarder dan de reguliere plastic babyflessen. Het is even wennen, maar geeft geen ongemakken bij het voeden. Het drinken uit de kleine fles van 120 ml is voor Simon een heuse mijlpaal. Voor het eerst drinkt meneer zijn flesje zelf. Door het handige formaat is het gemakkelijk vast te houden en Simon heeft veel plezier in het zelf-drinken.

happy kiddy thermische flessenhappy kiddy thermische flessen

In de thermische flessen houden zowel koude als warme dranken 6 uur lang hun temperatuur. Ideaal dus voor het meenemen van een warm flesje melk voor de allerkleinsten. Maar wat te denken van bekers Fristi of chocolademelk. Die zijn koud toch het aller lekkerst. Eindelijk blijven ze dat nu tot aan de pauze. Heerlijk! Maar ook het meenemen van warme chocolademelk of thee is geen enkel probleem.

happy kiddy thermische flessenhappy kiddy thermische flessen

Conclusie is dat de flessen van Happy Kiddy met gejuich zijn ontvangen. De kids zijn enthousiast over de vormgeving en de stootvastheid. De flessen groeien mee met de leeftijd van kinderen en door de vele verschillende doppen is er altijd wel eentje die geschikt is voor jouw kindje. Waar Simon nog heerlijk uit de speen maat Small drinkt, zijn Lisa en Lucas blij met de drinktuit met handset. Anna en Tesse verheugen zich nu al op het nieuwe schooljaar: “Iedereen zou een Pacific Baby fles moeten hebben. Super handig omdat nu mijn melk lekker koud blijft”, Aldus Tesse. Waar Anna aan toevoegt: “En ik mag van mama nu ook een keertje thee mee, hoe cool!”.

happy kiddy thermische flessenhappy kiddy thermische flessen

Pacific Baby | Thermische fles 120 ml  €21,95 en 200 ml €24,95 | Speen S, M & L €4,50 | Flessenring €3,50 |Handset met drinktuit €6,95 | Drinkdop €5,95 | Alle flessen worden standaard geleverd met een flessenring en speen maat S | Kijk voor meer informatie op Happy Kiddy

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: