Happy Message Pills | Een glimlach met een briefje

Stiekem iemand vertellen dat je iemand lief vindt of dat diegene je blij maakt. Niets is leuker dan een glimlach toveren op het gezicht van iemand waar je om geeft. De Happy Message Pills zijn hier ideaal voor. Deze schattige vrolijk gekleurde pilletjes met hun schattige gezichtjes hebben namelijk een kleine verrassing in hun buik … Een lief briefje.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik het potje felgekleurde pilletjes met hun grappige gezichtjes vooral heel leuk vind staan op mijn bureau. Vanachter hun glazen potje kijken ze me liefdevol aan. Daarnaast werken ze als een magneet op iedereen die hier binnen stapt. “Wat zit daar nu in?” is een veel gevraagde zin terwijl een wijzende vinger richting het potje gaat. “Mijn Happy Message Pills” is altijd mijn antwoord. Wat weer uitnodigt tot nog meer vragen als “Wat zijn dat dan?” en “Wat kan je daar mee?”.

happy message pills briefje pil

Ja, wat kan je eigenlijk met een potje vol vrolijk gekleurde pilletjes? Weggeven! De pilletjes zijn namelijk niet voorzien van een medicatie. In het buikje van de pil zit een klein papiertje verstopt. Opgerold en voorzien van een goudkleurig bandje. Als je het papiertje uitrolt, heb je een mogelijkheid tot het schrijven van een klein briefje. Ideaal om een lieve boodschap op te schrijven en dan te verstoppen in het pilletje. Een klein cadeautje voor een speciaal iemand. Zo schrijven wij sinds de komst van onze droom kabouter Nietus zo nu en dan een lief berichtje en stoppen dat in het brievenbusje bij het Droomdeurtje. Leve de magie!

happy message pills briefje pil

happy message pills briefje pil

Happy message in je broodtrommel

Helemaal leuk is om de Happy Message Pilletjes te verstoppen op plekken waarvan je weet dat diegene voor wie de boodschap bedoelt is, ze vindt. Een pilletje in de broodtrommel met ‘veel succes lieverd’ zorgt voor een super leuk momentje voor de ontvanger. Ook een pilletje op een kussen na een fantastische nacht of een briefje in een portemonnee met dat je aan iemand denkt. Door het kleine formaat heb je mogelijkheden te over.

happy message pills briefje pil

Tip: Pas wel op met nat worden. Het omhulsel van het grappige pilletje kan niet zo goed tegen vocht.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: