Happyeti | Een dier op je hoofd

Het wordt kouder. Niet langzaamaan, maar vrij plotseling. Vele graden kouder. Tijd om dus de winterjassen uit de mottenballen te halen. Wat is er leuker om deze dikke donzige jas te combineren met een super leuke, grappige en bovenal warme wintermuts? Van de ontwerpen van Happyeti worden wij hebberig.

Nanuk-pb

De naam zegt het eigenlijk al ‘Happyeti‘ … Wij worden happy van de ontwerpen van dit mutsenmerk. Ideaal voor kinderen om een statement te maken. Kies je de stoere tijger of liever toch de schattige poes. Er zijn zoveel dieren voor op je hoofd dat het moeilijk kiezen is. Zelf kies ik voor de witte beer. Met z’n olijke witte snuit en zijn ‘flapjes’ voor rond de oren vind ik dit een hartverwarmende muts. Echter is ook de rendiermuts een super leuke muts voor de koude winterdagen. En wat dacht je van de kekke indianentooien?

Cernunos-a

De mutsen zijn allemaal handgemaakt van zuivere wol, katoen en dubbel fluweel. Vervaardigd in Nepal weet het Franse Happyeti een comfortabel, warm, leuk en bovenal verantwoord hoofddeksel te maken.

Happyeti | prijzen vanaf €38,- | maten 0 t/m 18 jaar

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: