Harry Potter Book Store op Utrecht Centraal

Harry Potter is terug! Zaterdagnacht opende illusionist en Mindf*ck presentator Victor Mids midden op Utrecht Centraal Station een magisch doolhof. De Book Store is een initiatief van AKO dat alle fans de kans geeft zich even in een Harry Potter film te wanen.

Naast dat je je in de Harry Potter Book Store in een echt magisch doolhof bevindt. Inclusief magische deuren die je van kamer naar kamer leiden. Is de Book Store ook echt een Book Store. Je kan er terecht voor al je Harry Potter boeken in zowel Nederlands als Engels.
Daarnaast verkoopt de Harry Potter Book Store ook een heleboel items die met Harry Potter en zijn vrienden te maken hebben. Van toverstokken, koffiemokken, armbanden, schrijfwaren tot magische bollen en een echte magische deurmat. Alles is te koop, als je de kassa kan vinden natuurlijk.

harry potter book store 2

Book Store voor tovernaarsleerling

AKO probeert met de Book Store fans en andere geïnteresseerden een kans te bieden om echt een belevenis in een boekenwinkel te ondergaan. Harry Potter leent zich – met zijn magie – hier perfect voor. Vandaar dat de pop-up store zijn aftrap neemt met de beroemde tovernaarsleerling.

harry potter book store 2

harry potter book store 2

Waarom specifiek Harry Potter? Zaterdagnacht om precies 00:01 mochten de dozen met de Nederlandse vertaling van het succesvolle boek ‘Harry Potter en het Vervloekte Kind’ De dozen waarin de boeken zaten waren voorzien van een magische spreuk en de waarschuwing dat ze niet voor middernacht geopend mochten worden. Een perfecte aanleiding om een pop-up Bookstore neer te zetten, helemaal in stijl van Harry. In verschillende ruimtes komen legendarische scenes uit de boeken terug. Deze ruimtes kunnen de bezoekers en fans doorlopen als een doolhof.

harry potter book store 2

harry potter book store 2

Op Perron 9 3/4

“De afgelopen week hebben heel mensen al even naar binnen gegluurd en hebben we veel glimlachende mensen gezien die selfies maakten voor Het Perron 9 3/4 bord ”, aldus Sjaak Mark, algemeen directeur bij AKO. “Toen we 8 weken geleden begonnen met dit magische project, hadden we stiekem wel gehoopt op veel media-aandacht en toeloop, maar dat er zóveel mensen bij de opening aanwezig zouden zijn, had ik niet durven dromen.” In zijn openingstoespraak bedankte Sjaak Mark de NS, uitgeverij de Harmonie, zijn collega’s en Store for Brands voor al het harde werk en voor het realiseren van dit droomproject.

De Harry Potter Book Store zal nog 9 3/4 weken open zijn op een prominente locatie in de nieuwe stationshal.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Harry Potter Book Store op Utrecht Centraal"

  1. Harry Potter Expo Nederland | De magische Potter wereld | Love4kidz says:

    […] We bezochten ook de Harry Potter Book Store op Utrecht Centraal. Nieuwsgierig? Je leest het hier […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: