Havaianas |Braziliaanse regenlaarsjes

Yesss, eindelijk … Nu kunnen we het hele jaar genieten van Havaianas. Dit jaar introduceert het Braziliaanse slippermerk haar collectie Rain Boots voor Kids.  Een half hoge regenlaars in maat 25 tot en met 35. Laat de herfst maar komen.

De Havaianas Rain Boots zijn voorzien van het bekende greek en brick patroon. Hetzelfde patroon dat je ook terugvindt op de welbekende slippers. De rice-textured zool is voorzien van een leuke contrasterende kleur zodat de voetjes ook in regenlaarzen zeker zullen opvallen. De laars zelf is voorzien zowel effen kleuren als vrolijk gekleurde prints van bijvoorbeeld het Braziliaanse regenwoud.

De Rain Boots van Havaianas worden gemaakt van 100% rubber en zorgen hiervoor voor prettig draagcomfort, maar ook dat je geen zweetvoeten krijgt. Iets wat in plastic regenlaarzen onvermijdelijk is.

Ga jij ook lekker plassen stampen deze herfst?

Havaianas Rain Boots zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints in maat 25 t/m 35 voor € 35,-. Onder andere verkrijgbaar bij Slipper Webshop

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: