Hebe wintercollectie | Een winterse ‘Never ending story’

‘Never ending story’, dat is de naam die Hebe aan haar wintercollectie heeft gegeven. Gelukkig maar, want ik wil nog heel lang kunnen genieten van het verhaal dat Hebe door middel van haar ontwerpen aan ons wil vertellen. Deze winter zijn dat de geweldige mysterieuze verhalen die je kunt vinden in oude boeken. Verhalen van een magische wereld met stoere jongens en knappe prinsesjes. 

Het Letse Hebe brengt met haar wintercollectie een magische sprookjeswereld tot leven. Met ontwerpen in poederkleuren, zachte stoffen, glimmende jurkjes en dierenprintjes. Een echte ‘Never ending story’ in een Winterwonderland. Voor elke gelegenheid hebben een outfit of je nu voor een feestjurk of een stoere outfit gaat. Helemaal leuk natuurlijk, want zo kun je eindeloos combineren. Iets waar we heel blij van worden.

Illustraties van Kunstenaars

Elk seizoen maakt Hebe gebruik van illustraties gemaakt door Letse kunstenaars. Dit seizoen is de keus gevallen op Liga Kitchen. Door haar kijk op de kinderwereld is er een geweldige authentieke en vooral unieke print ontstaan die Hebe kenmerkt.

Door gebruik te maken van biologisch katoen en prints of waterbasis, zorgt Hebe ervoor steeds meer een eco-vriendelijk kinderkledingmerk te worden.

Hebe-wintercollectie-kindermode

Hebe-wintercollectie-kindermode

Hebe-wintercollectie-kindermode

Hebe-wintercollectie-kindermode

Hebe | in maten 50-56 t/m 12 jaar | prijzen variëren van €25,- voor een romper tot €110,- voor een zijden jurk | kijk voor meer informatie op Hebe

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: