Hello Letter Board | Super hippe must have

Letter Board, mijn must have! Hij staat boven aan mijn verjaardagslijstje. Waarom? Omdat ik de lichtbakken nu wel gezien heb … en dit letterbord gewoon helemaal retro is en heel hard ’20ste eeuw roept’. Weet je nog de tijd dat er niets digitaal was en je in de patatzaak de prijs van je bitterbal kon aflezen van een zwart bord met witte letters? Precies, daarom wil ik het Hello Letter Board.

Helemaal niks heb ik tegen de lichtbakken die je tegenwoordig overal ziet. Eerlijk, ik vind ze zelfs super leuk. Lekker pielen met woorden en symbolen. Lichtje aan en voilà een eyecatcher in je kamer, slaapkamer of keuken. Leuk, leuk, leuk.
Maar eerlijk? Ik kan geen winkel meer inlopen zonder ze in de etalage te zien staan. Geen Instagram account is nog lichtbakloos. Geen huishouden lijkt nog verstoken van deze retro lichtbakjes met hippe nieuwe teksten. Dan vind ik het al snel niet ‘wanna have’ meer. Als zelfs de bakker mij via z’n etalage probeert te overtuigen dat een ‘croissant a way of life is‘ via een lichtbak, dan zoek ik liever verder.

Hello letter board moodz styling love4kidz

Keihard het nieuwste hip

Niet lang overigens, want via de woonwinkel van gastblogger en styliste Sharon liep ik keihard tegen het nieuwste hip aan: de Letter Board van Hello. Te leuk, te hip en ook nog eens te herkenbaar. Want als je uit de 20ste eeuw komt, dan weet ook jij je nog te herinneren dat voordat er overal digitale borden gingen knipperen, alles met de hand geschreven OF geplakt werd. Het Letter Board hing dan ook in bijna elke winkel. Je vond er de prijzen, telefoonnummers, adressen of gewoon een leuke tekst op lezen. Ideaal, want de letters zijn niet zo groot. Het bord des te groter en de regelafstand precies goed. Je kan er dus heel veel tekst op kwijt. Precies op de plek die jij kiest.

Hello letter board moodz styling love4kidz

De Hello Letter Board is 30 x 45 cm (groter dan een A4) en zwart met een metalen rand. Je krijgt bij het Letter Board 286 witte letters en symbolen om je eigen woorden en zinnen mee te maken. Zo kan je je creativiteit lekker de vrije loop laten. Extra leuk van het Hello Letter Board is dat door het wit op zwart, de tekst extra goed opvalt. Daarnaast zijn ze easy peasy aan te passen door jong en oud. Zo kan je hele gesprekken voeren met je gezin via het bord. Leuk voor in de keuken: “Lieverd, je lunchtrommel staat in de koelkast. Vergeet je de kat niet vanmiddag?” of gewoon een simpel berichtje “Schat, ik hou van jou!”.

Note to self: Hello Letter Board op mijn verlanglijstje zetten voor m’n verjaardag!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

4 Responses to "Hello Letter Board | Super hippe must have"

 1. Anneke says:

  Hahaha, ik heb zo’n beetje hetzelfde met die lichtbakken 😀 Een jaar geleden, toen die net uitkwamen, kocht ik er één voor de meter van mijn stiefzoontje en één voor de peter van mijn zoontje als cadeau en was ik achteraf een beetje boos op mezelf dat ik geen voor mezelf had gekocht. Nu vind ik het niet meer zo erg, want je vindt ze inderdaad gewoon o-ve-ral :/ Dit letterbord is een aangename afwisseling!
  Anneke onlangs geplaatst…Kip- en aardappelenschotelMy Profile

 2. Jules Bazar says:

  Leuk bord Marieska !
  Wanneer je dat verjaardagslijstje wil laten invullen, neem dan ook zeker eens een kijkje bij Jules Bazar 😉

 3. Hosting says:

  Bulletin Board for highschool. Diary of a highschool counselor s office Where will you go to college?

 4. Nicole says:

  Ooooh die vind ik te leuk! En ik doe te weinig met mijn lichtbak, ook omdat er idd niet zoveel oppast..
  Die gaat ook op mijn verlanglijst!
  Nicole onlangs geplaatst…Verkleden voor Carnaval – Crea CrossMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: