Het regent, het regent | Naturino regenlaarsjes

“Het regent, het regent, maar dat deert ons lekker niets.” Met de regenlaarsjes van Naturino is elke regenbui een geweldige uitdaging. Want met deze vrolijk gekleurde rubberen laarsjes trotseer je elke bui en stap je met gemak in elke plas. En uitdoen?? Dat doe je lekker zelf, zonder vieze handen te krijgen.

Gemaakt van natuurrubber en voorzien van een goede waterdichte coating, zijn de regenlaarsjes van Naturino gegarandeerd waterdicht. Dat wordt dus springen in de plassen! Naast dat je geen natte voeten krijgt, blijven ze ook lekker warm.

Maar naast deze comfort en kwaliteit heeft Naturino zijn regenlaarstjes voorzien van de meest geweldige uitvinding na de paperclip. Op de achterzijde van de regenlaarsjes bevindt zich namelijk een grappig blokje. Dit is geen design object maar een echt gebruiksvoorwerp. Met dit blokje trekken kids namelijk heel eenvoudig zelf hun laarsjes uit. Zet de neus van je ene laars op het blokje op de hiel van je andere laars en “hoppa” je stapt gemakkelijk uit je laars. Ideaal!!

Naturino, regenlaars, kleertjes.com

Kijk je bij schoenen goed naar het voetbed en de inlegzool. Bij rubberlaarsjes wordt dit vaak vergeten. Veel laarsjes hebben dan ook geen goede inlegzool. Naturino heeft haar zooltjes voorzien van het exclusieve ‘zandeffect’. Hierdoor hebben voetjes een soepele steun die het wandelen in het zand nabootst en de voet ondersteunt daar waar nodig. Zijn de zooltjes nat geworden dan haal je zeer gemakkelijk uit om te drogen.

Naturino | verkrijgbaar in maten 22 t/m 35 | €34,95 | verkrijgbaar bij oa Kleertjes.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: