Het Sinterklaasjournaal

Vanavond is het weer zover: het Sinterklaasjournaal! In de aanloop naar Sinterklaas brengt de NPO Zapp op 3 elke avond om 18.00 uur een speciale aflevering gepresenteerd door Diewertje Blok, Dolores Leeuwin en Jeroen Kramer. Ben je ook zo nieuwsgierig wat de Sint nu weer moet doormaken voordat hij zijn verjaardag kan vieren?

Het is voor de vijftiende keer dit jaar dat de NTR verslag maakt van Het Sinterklaasjournaal. Ook dit jaar maken we weer kennis met Sinterklaas en al zijn pieten. Elke avond om 18.00 uur is Het Sinterklaas journaal bij NPO Zapp op 3 te zien. De eerste week is de aanloop naar de intocht van Sinterklaas in Meppel.

Sinterklaas__Wim_Kluvers

Zaterdag 14 november is de intocht van Sinterklaas in Meppel. Die zaterdag komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Natuurlijk doet de NTR hiervan live verslag met een speciale – extra lange aflevering. Ook dit jaar wordt deze gepresenteerd door Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer als vaste reporter op de kade.

De intocht van Sinterklaas begint om 12.00 uur en duurt tot 13.15 uur. Aflevering van Het Journaal gemist? Deze kan je terugkijken op SchoolTV

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: