Hilda.Henri | oude handwerken in nieuwe designs

Op de Kleine Fabriek zagen we heel veel bekende merken, maar een paar vielen door hun onbekendheid op. Een daarvan is het kinderkledingmerk Hilda.Henri. Dit merk uit Wenen vervaardigd haar creatieve collectie uit puur wol zonder chemische toevoegingen.

Wil je een keer echt iets anders? Wil je opvallen? Maar  wil je vooral voelen hoe het is om een kledingstuk te dragen dat vervaardigd is door te werken met eeuwenoude handwerktechnieken? Dan is het merk Hilda.Henri echt iets voor jou! Wij worden in ieder geval heel erg blij van haar vrolijk gekleurde collectie wollen jurkjes, jasjes en broeken, rokjes en vestjes.

hilda.henri kinderkleding wintercollectie meisjes

De speciale details zitten hem in de kleine accenten die zijn aangebracht in de ontwerpen. Geen gekke of moeilijke ontwerpen, maar opvallende kleur combinaties en verschillende brei-technieken zorgen ervoor dat je een ontwerp van Hilda.Henri gelijk herkent.

hilda.henri kinderkleding wintercollectie jongens

De collectie van Hilda.Henri is vervaardigd uit wol en milled loden. Dit wordt verkregen door zuiver wol te spinnen en te weven waarna het wordt gemalen tot het loden ontstaat. Door de natte stof te kneden ontstaat uiteindelijk vilt. Deze oude handwerk techniek, maar ook magische plaatsen, de natuur en betoverende gebouwen zijn een dagelijkse inspiratiebron die aan de basis staat voor de collectie van Hilda.Henri.

Wij zijn verliefd op het zacht gele jurkje met roze accent en boys zien we deze winter graag in de casual baggy broek met gele accenten.

hilda.henri kinderkleding wintercollectie meisjeshilda.henri kinderkleding wintercollectie jongens

Hilda.Henri | maat 2 t/m 16 jaar | prijzen variëren van €105,- voor een rokje tot €165,- voor een jas

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Hilda.Henri | oude handwerken in nieuwe designs"

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: