Hippychick Hipseat | de ideale heupdrager

Met drie kids in de leeftijd van 10 tot 2 jaar ben ik het ondertussen gewend om dagelijks tig maal 10 kilo plus op te tillen van de grond en met een zwaai op mijn heup te plaatsen. Heup een beetje scheef, armen rond je kleintje en gaan. Maar echt relaxed is dit niet. Kleine Dreumes heeft hier een geweldig antwoord op: de Hipseat. Een tailleband met zitje voor je kindje tot 3 jaar!

Natuurlijk ben ik sceptisch als er vernieuwde ‘te gekke’ ‘innovatieve’ en ‘oplossingsgerichte’ producten binnenkomen. Sommige producten werken niet of niet voldoende, maar zo nu en dan zit er een pareltje tussen waar we heel blij van worden. De Hippychick heupdrager is zo’n uitvinding. Een verstelbare tailleband met een zitje voor je kindje. Nu til je je kindje eenvoudig op je heup en blijft het daar – door het zitje – gemakkelijk zitten. Je armen rond het lijfje slaan is het enige dat je hoeft te doen. Zo ontlast je je schouders, rug en bekken, want je staat niet meer in een rare scheve houding.

hipseat, hippychick, kleinedreumes, heupdrager

Enthousiast gaan we deze uitvinding testen. Op naar de Efteling, want waar anders krijg je te maken met drukke, maar uiteindelijk vermoeide kindjes? Het is een prachtige ervaring om onze drukke 2-jarige uiteindelijk met gemak op de Hippychick te tillen. Z’n beentjes gaan aan beide zijden van mijn heup, maar zijn billen rusten op het zitje. Wat een ontspannen wandeling wordt het zo. Wat ik normaal niet langer dan een paar minuten volhield, lijkt nu een eitje te worden. We wandelen de hele boulevard over, met gemak.

hipseat, hippychick, kleinedreumes, heupdrager

Het is wel belangrijk om de heupdrager voor gebruik goed in te stellen zodat hij gelijk goed zit als je kindje er op gaat zitten. Hou er rekening mee dat door het gewicht van je kindje het zitje naar beneden gedrukt wordt. Zaak om de Hippychick goed vast te zetten. Dit gaat eenvoudig met de tweepunts-gordel en het klittenband sluiting.

Hipseat-5

De Hippychick gaat mee in onze standaard er-op-uit-uitrusting, want hoe graag onze kleine man zelf wil lopen, uiteindelijk gaan toch altijd weer de handjes omhoog “Mama tille?” … En dat doen we natuurlijk met liefde. Maar met de Hippychick ook nog eens heel lang. Mannetje en mama blij.

Hipseat-3

Hippychick  | verkrijgbaar in 5 kleuren | €39,95 | aanbevolen door fysiotherapeuthen, osteopaten, chiropractors en consultatiebureaus | verkrijgbaar bij Kleine Dreumes

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Hippychick Hipseat | de ideale heupdrager"

  1. Love4kidz | Geen rugklachten meer met de Hippychick | Love4kidz says:

    […] naar onze testresultaten? Wij testten de Hippychick […]

  2. Love4kidz | Super Herfstvakantie Giveaway | Hipseat says:

    […] 7 giveaways op de planning staan. Er zijn ook te veel te leuke items. Vandaag kiezen we voor de Hipseat. Een tailleband met zitje voor je kindje tot 3 […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: