House of Jamie | accessoires voor ladies & gentlemen

 Chique, stijlvol, luxueus. minimalistisch. Dat zijn de woorden die door mijn hoofd gaan als ik de collectie van House of Jamie bekijk. Hun slabjes, trappelzakken, baddoeken en buggyzakken zijn eenvoudig en luxe. Helemaal wit met een heel klein charmant strikje in wit of zwart. Een collectie voor kleine ladies en gentlemen.

De collectie van House of Jamie is klein, overzichtelijk en stijlvol. Alle producten zijn gemaakt van katoen en linnen. Hierdoor krijgen de items hun klassieke uitstraling.  Door het gebruik van wit met zwart is de collectie sereen en minimalistisch. Geen drukke kleuren of prints, maar alleen voorzien van een klein zwart of wit strikje. Eentje maar.

House of Jamie babykamer accessories

Deze eenvoud is ook meteen de kracht van House of Jamie. In de schreeuwerige kinderwereld vol kleur en printjes, zijn hun ontwerpen een welkome afwisseling en een verademing voor elke kinderkamer. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in Snow-white, Soft-white, Sand, Stone en de Limited Edition Black & White.

House of Jamie | prijzen variëren van €17,50 voor een slab tot €79,- voor een Reisslaapzak | House of Jamie  

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: