Houten kinderlampen

Alsof er een kudde wilde dieren over je bureau wandelen. Zo zien de totaal houten tafellampen eruit die ideaal staan in de kinderkamer. De Eland, Olifant Zebra en Kikker zijn naast een lamp ook een geweldig beeld om urenlang naar te kijken en over te fantaseren.

De kinderlampen zijn helemaal met de hand vervaardigd en door dit handwerk zijn alle lampen uniek.  Zowel overdag als ’s avonds is de lamp het bekijken waard. Overdag als object om naar te kijken, want door het gebruik van verschillende kleuren hout, is de lamp een prachtig beeld. ’s Avonds verandert het beeld in een prachtig sierlijke lamp die een mysterieus licht geeft door de daarvoor gemaakte gaten in het lijf van het dier. Door verschillende afmetingen van gaten te gebruiken, ontstaat een speels effect.

Houten Kinderlamp Houten Kinderlamp

De houten tafellampen kosten €59,95 per stuk en zijn verkrijgbaar in de vorm van een olifant, kikker, eland of een zebra. Kijk voor meer informatie op Kinderlampenwinkel

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: