Hubelino knikkerbaan geeft Duplo leven

Duplo, bakken vol hebben we er van, maar hoewel erg leuk, wordt het toch relatief snel ingewisseld voor de kleinere steentjes van LEGO. Logisch, maar wel jammer. Hubelino denkt daar de oplossing voor te hebben. Door het spel van het bouwen uitdagender te maken in de vorm van een knikkerbaan.

Toegeven, onze jongste speelt al heel veel met de kleinere lego blokjes van zijn grotere broer. Duplo lijkt hem niet genoeg uit te dagen. De grote blokken zijn dan wel veel handiger voor zijn kleine handjes en de motoriek die past bij een 3-jarige. Toch mist hij een bepaalde uitdaging in het bouwen.

Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-1 Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-10Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-9

Stiekem denk ik dat Duplo hier hetzelfde over dacht. Dat ze graag de levensspan van Duplo willen oprekken om het zo een langer leven te geven. Hun idee? Een samenwerking met Hubelino. Hubelino maakt knikkerbaan elementen die passen op de Duplo blokken. Al deze elementen samen vormen verschillende knikkerbanen voor eindeloos speelplezier. Vooral het bouwen en het uitdenken van deze banen zorgt voor fronsende wenkbrauwen, verbeten hoofdjes en AHA-momenten.

Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-11
Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-2

Zelfs zoon van 8 en dochter van 11 worden betrokken bij het bouwproces en zijn enthousiast. Deze blokken zijn ideaal. Niet alleen zorgen ze voor een langere levensduur van de Duplo-bouw-doos. Ze zorgen ook voor een extra spel element. Niet eerder zag ik een knikkerbaan geïntegreerd in een stad met huisjes, bomen en auto’s. De knikker vindt zijn weg door ramen, deuren en gaat via bochten en stijle afdalingen naar zijn eindpunt.

Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-6Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-7

Hubelino … Thanks!

Hubelino | Knikkerbaan | mini set met 45 elementen €39,95 | passend op Duplo bouwblokken | verkrijgbaar bij oa KnikkerbaanXL.nl

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: