Hucklebones | feest in stijl

De ontwerpen van het Engelse Hucklebones hebben ons hart gestolen. Prachtige ontwerpen voor kleine meisjes die deze feestdagen zeker niet ongezien voorbij willen laten gaan. 

Prachtige sierlijke jurkjes hebben ze voor meisjes van 0 tot 8 jaar bedacht. A-lijntjes, ballonrokjes, maar altijd strak en eenvoudig. Geen meters kant, tule en andere fratsen. De ontwerpen van Hucklebones lijken dan op het eerste gezicht eenvoudig. Maar vergis je niet. Eenmaal een jurkje van Hucklebones gevoeld, gezien of gedragen en je weet dat het niet bij eenvoudig blijft.

Hucklebones AW12-13

De jurkjes zijn dan wel niet voorzien van tierelantijntjes, applicaties en overdadig gebruik van tule. Ze zijn wel vervaardigd van een hoge kwaliteit stof, voorzien van prachtige prints die teruggrijpen naar tijden van welleer. En de kleine details die zijn aangebracht op de ontwerpen, geven de jurkjes net even dat beetje extra. Chique met een Engelse knipoog.

Wij zijn gevallen voor de Shift Dress. Een mouwloos jurkje voorzien van een ivoorkleurige satijnen lint op de voorzijde van de jurk. In de nek en de hals zit een kleine strik. Maar ook de Printed Silk Bodice Dress staat hoog op ons verlanglijstje.

Jurkjes zijn verkrijgbaar vanaf £62,50. Voor de ‘Shift Dress’ betaal je £70,- en de ‘Printed Silk Bodice Dress’ kost £117,50. Kijk voor meer informatie opHucklebones

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: