Hummel sneakers | kleurrijke gympen voor outdoor boys

Bij het zien van de Hummel sneakers schiet de zin ‘Echte mannen dragen roze’ door mijn hoofd. Een gevleugelde uitspraak onder vrienden om te onderstrepen dat ze een roze shirt of blouse aan hebben en criticasters de kop in te drukken. Sneakers voor stoere jongens dus.

Sneakers voor jongens die gevoel voor stijl hebben, jongens die zichzelf durven te zijn en jongens die van buitenspelen houden. Want deze Hummel sneakers zijn voor outdoor en sportief gebruik. Hoewel ik gelijk toegeef dat voor het echt buitenspeelwerk ik mijn jongens liever een paar afgetrapte oude schoenen geef dan een paar nieuwe hippe te leuke sneakers. Van deze vrolijk gekleurde gympen wil ik toch wat langer genieten.

hummel sneakers sportschoenen kinderen kidsproof jongens love4kidz

Ideaal van de Hummel sneaker is dat de schoen sluit met klittenband. Hierdoor kan zoonlief – geboren met een hoge wreef – gemakkelijk instappen en de schoen sluiten. Veters geven daarnaast altijd gedoe tijdens de gymles en ’s ochtends als je snel wilt vertrekken. Klittenband is dan net praktischer en sneller zelf te doen. De veters die in de sneakers zitten zijn dan ook leuke neppers. Die hoef je niet te strikken, los of vast te maken. Yeejjj …

hummel sneakers sportschoenen kinderen kidsproof jongens love4kidz

Zomerse sneakers

Wat ik van deze zomerse kinderschoenen zo leuk vind, is dat ze anders van kleur zijn dan de sneakers die je in het straatbeeld ziet. Zeker voor jongens hebben ze een opvallende kleurstelling. Iets dat mag – zeker bij gympen – is dat ze lekker opvallen. Naast de zalmroze voorkan van mesh is ook de zool voorzien van een felle kleur. Door de oranje streep in de zool is het moeilijk te zien of de schoen nu echt roze is of dat het toch een variant op oranje moet zijn. Maar één ding is zeker: opvallen doen ze sowieso.

hummel sneakers sportschoenen kinderen kidsproof jongens love4kidz

Hummel sneakers | Unisex met een knipoog

Hoewel ik deze sneakers super tof vind en zoonlief er dolgelukkig mee is, moet ik wel eerlijk bekennen dat Hummel ze zelf in hun meisjescollectie heeft opgenomen. Alleen wij zochten wat anders dan anders. We willen onze outfit een keer niet completeren met een paar bruine schoenen. We willen gewoon knallen op straat en daar passen deze Hummels helemaal perfect bij.

“Be yourself and be proud of it”

Wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf van kinderschoenen? Lees dan onze eerdere blog ‘Hoe vind je de perfecte kinderschoenen?

hummel sneakers sportschoenen kinderen kidsproof jongens love4kidz

Jas – Bellair | Sweater – WE Fashion | Jeans – Tumble ’n Dry | Sneakers – Hummel Sport | Bril – Hans Anders

hummel sneakers sportschoenen kinderen kidsproof jongens love4kidz

Jas – Bristol | Shirt – 4 Funky Flavours | Broek – Tumble ’n Dry | Schoenen – Hummel Sport | Bril – Hans Anders

Hummel

Hummel is een toonaangevende fabrikant op het gebied van sportkleding, schoenen en –accessoires en richt zich op diverse sporten zoals voetbal, handbal, volleybal en running. Sinds de oprichting van Hummel in 1923 streven zij ernaar hoogwaardige kwaliteitsproducten voor sporters te produceren.
* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Hummel Sport *

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: