I.M.A.G.I.N.E | Armbanden met een betekenis

Armbanden met een speciale betekenis zijn een must have? De I.M.A.G.I.N.E collectie hoort hier zeker tussen. Deze armbanden hebben allemaal een amulet die ergens voor staat. Of je nu ‘liefde’, ‘kracht’ of ‘groei’ zoekt. Er is voor elk gevoel een speciale armband. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in tientallen leuke frisse kleuren. En – heel belangrijk – zelf op maat te maken. Dus ook geschikt als moeder-dochter armband. Must Have!

Zelf heb ik mijn I.M.A.G.I.N.E armbanden van mijn moeder gekregen. Als blijk van liefde en waardering kreeg ik een prachtige donkergroene met een amulet met een paard en oud roze armband met het woord ‘love’ erop. Het Paard staat voor kracht en vooruitgang en Love staat voor liefde. Samen vormen ze voor mij een mooi verhaal tussen mijn moeder en mijzelf.

i.m.a.g.i.n.e imagine armcandy armbanden siliconen

Armbanden voor mama en dochter

Daarom vond ik het leuk om ook mijn dochter een te verrassen met een armband van I.M.A.G.I.N.E. Zeker nu ze zo haar best heeft gedaan in de brugklas en met vlag en wimpel over is naar VWO 2. Daarom koos ik voor haar ook voor een oud roze love (want ik hou net zoveel van haar als mijn moeder van mij) en een zwarte God van de Wijsheid. Dit amulet staat voor wijsheid en het maken van de juiste keuze. Dit kan ik aan haar wel overlaten, maar een steuntje in de rug kan nooit kwaad.

Zoek je een persoonlijk sieraad?
Kies dan voor een
naambedel

i.m.a.g.i.n.e imagine armcandy armbanden siliconen

Gemakkelijk op maat te maken

Wat er zo mooi is aan de armbanden van I.M.A.G.I.N.E is dat de bandjes bestaan uit siliconen. Hierdoor zijn ze flexibel en gemakkelijk op maat te maken. Hoe? Door met een schaar het bandje af te knippen. Ideaal!

i.m.a.g.i.n.e imagine armcandy armbanden siliconen

i.m.a.g.i.n.e imagine armcandy armbanden siliconen

Je haalt het siliconen buisje van het amulet af en knipt eenvoudig het bandje op maat. Daarna druk je het uiteinde van de amulet terug in het buisje en de armband is weer compleet. Naast dat je de bandjes zo eenvoudig op maat kan maken, kan je ze ook onderling verwisselen. Zo heb je altijd de juiste kleur bij je outfit.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: