Iglo & Indi | IJslandse eenvoud met grafische touch

Iglo & Indi is een van mijn favoriete merken. Dit IJslandse merk weet eenvoud, uniek, grafisch en draagbaarheid te combineren tot opvallende looks. Deze zomer staat bol van de pentekeningen, dieren en bliksemschichten. Dat alles op een achtergrond van zachte kleuren. 

Volgens mij zijn IJslanders bij uitstek helemaal insync met hun omgeving. Het IJslandse kledingmerk Iglo & Indi is hier een goed voorbeeld van. Hun collectie kinderkleding voor jongens en meisjes is niet alleen duurzaam geproduceerd van duurzame ecologische materialen. Ook hun prints en kleurgebruik past helemaal in de rotsachtige stoere IJslandse omgeving.

iglo & indi zomer kinderkleding, kindermode, kidsfashion

Het Iglo & Indi signatuur

Dat de ontwerpen hip en trendy zijn, lijkt bij Iglo & Indi meer toeval dan overdacht. Voorop staat namelijk dat je je in een ontwerp van Iglo & Indi vrij voelt en kind kan zijn. Niks moeilijke ontwerpen, maar gewoon heerlijke kinderkleding. Door gebruik van grafische prints en opvallende kleurcombinaties zorgen ze voor opvallende outfits die duidelijk het Iglo & Indi signatuur dragen.

iglo & indi zomer kinderkleding, kindermode, kidsfashion

Iglo & Indi zomercollectie

Deze zomer staat de collectie bol van de bliksemschichten, dieren, veren en kusjes. Te veel om op te noemen, maar daardoor wel opvallend makkelijk met elkaar te combineren om die speciale aparte look te creëren. Zachte pastels met zacht grijs voeren de boventoon deze zomer. Dat moet wel een vrolijke, positieve zomer worden.

iglo & indi zomer kinderkleding, kindermode, kidsfashion

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: