Ik ben Dapper | Meegroeistoel

De ergonomische kinderstoel Dapper is de ideale meegroeistoel voor kindjes van 0 tot 15 jaar. Verkrijgbaar in 15 opvallend vrolijke kleuren en gemaakt met veiligheid als belangrijkste doel.

Zodra je kindje kan zitten kan het in de Dapper meegroeistoel met speciale uitvalbeugel. Deze beugel ondersteunt je kindje bij het zitten. Door de speciale voetensteun kan je kindje bij een jaar of 2 zelf in de stoel klimmen. Zowel de voetensteun als de rugleuning is in hoogte verstelbaar, zodat het aan elke leeftijd aan te passen is. De rugleuning is tevens om te draaien, zodat je ook  later nog plezier hebt bij het zitten.

Het ergonomisch ontwerp van de Dapper meegroeistoel maakt dat er goed is nagedacht over het ‘hoe de stoel te gebruiken’. Zo heeft de stoel 4 poten waardoor je als volwassene je voeten onder de stoel kunt zetten om je kindje in en uit de stoel te tillen. Daarnaast is er natuurlijk gedacht aan de verschillende groeistanden, maar heeft de Dapper ook een opbergvakje voor je inbussleutel.

ik ben dapper meegroeistoel kinderstoelik ben dapper meegroeistoel kinderstoel

Het is zelfs mogelijk om een eet- en speelblad aan de Dapper te hangen waardoor je kindje zelf kan eten of spelen. Voor de allerkleinsten is er de Maxi-Fix. Een koppelstuk om je maxi-cosi veilig op de meegroeistoel te monteren.

Op de website van Ikbendapper.nl kun je je eigen Dapper samenstellen. Zo kun je kiezen uit 15 verschillende kleurstellingen. Van roze tot zwart er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je eenvoudig je extra accessoires kiezen en als kers op de taart: je stoel laten personaliseren met een eigen tekst.

De Dapper meegroeistoel is een 100 procent Nederlands fabricaat. Gemaakt door Schilte – een houtverwerkingsbedrijf met 153 jaar ervaring in het maken van degelijke, veilige en hippe kinder- en schoolmeubeltjes.

Een Dapper meegroeistoel standaard naturel kost €159,-. Voor een speciale kleur betaal je vanaf €169,- Een volledige Dapper stoel inclusief alle accessoires en graveren kost ongeveer €365,50. Kijk voor meer informatie op Ik ben Dapper

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: