In.Sight Baby Monitor | Een wakend oog in de babykamer

Philips heeft met de In.Sight Baby Monitor een geweldige ‘wifi webcam’ die je via een App op je smartphone kan bekijken. Deze webcam geeft je de mogelijkheid om een blik te werpen in de wieg van je kindje op elk gewenst moment van de dag. Of je nu thuis bent of niet. Geweldig

Philips heeft met de In.Sight Baby Monitor een geweldige ‘wifi webcam’ die je via een App op je smartphone kan bekijken. Het werkt heel gemakkelijk. Je download de ‘In.Sight App’ via de App-store. Hierna instaleer je de monitor. Zelfs voor een totale digibeet een eitje van een cent. De gebruiksaanwijzing neemt je stap-voor-stap mee tot het groene lampje op de webcam (babymonitor) brandt. Nu is deze klaar voor gebruik.

Philips in.sight baby monitor, babyfoon, app, wifi

Wij plaatsen de monitor op het dressoir en richten de camera op het bedje van zoonlief. Naast hoe hij slaapt, zijn we eigenlijk ook heel benieuwd wat hij – nu bijna 2 jaar oud – uitspookt als hij wakker wordt. We horen vaak allerlei vreemde geluiden uit z’n kamertje komen. We gaan de kleine man met deze In.Sight monitor bespieden en er eindelijk achter komen hoe hij slaapt en vooral hoe hij wakker wordt. Spannend!

Philips in.sight baby monitor, babyfoon, app, wifi

Het beeld via de iPad en de iPhone is bijzonder scherp. Door de ‘night view’ in te schakelen kun je ook in het donker prima ‘even piegen’. Naast een goed beeld, geeft de In.Sight ook geluid, temperatuur en luchtvochtigheid. Zo kun je heel gemakkelijk zien of je kindje te koud of te warm slaapt en hoe vochtig het in het kamertje is. Een gezonde slaapomgeving is immers heel belangrijk voor een goede nachtrust.

Philips in.sight baby monitor, babyfoon, app, wifi

Wij kwamen er dankzij de In.Sight Baby Monitor achter dat onze zoon niet met zijn hoofdje tegen het hoofd van het bedje, maar met zijn vuistjes aan zijn zijkant van zijn bedje bonkte. Maar we zagen hem ook heerlijk met zijn knuffels spelen, zonder geluid te maken. We hoorden hem zingen en kletsen. Het was bijna verslavend om tegen het einde van zijn slaapje of ’s ochtends vroeg even een extra blik te werpen op de In.Sight app voor hem uit zijn bedje te halen.

Philips in.sight baby monitor, babyfoon, app, wifi

Philips in.sight baby monitor, babyfoon, app, wifi

Extra leuk detail is dat je ook op afstand een blik in de kamer van je kindje kan werpen. Zo zag manlief onze kleine man lekker spelen terwijl hij onderweg was naar zijn werk. Daarnaast kun je van de beelden een foto kan maken. Altijd leuk voor later.

Philips In.Sight Baby Monitor | wi-fi babyfoon | adviesprijs €169,99 | oa verkrijgbaar bij de Philips Store 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: