Indikidual | hartveroverend unisex

Heb je een kindje tussen de 3 maanden en 7 jaar in huis en ben je gek op mix & matchen? Dan ga je vast verliefd worden op het merk Indikidual. Dit unisex merk  heeft van mix & matchen haar trademark gemaakt. Comfortabel, vrolijk en hip … combineren maar!

Comfortabele ontwerpen met stoere prints door zowel jongens als meisjes te dragen, dat is Indikidual. De zomercollectie is voorzien van dè zomerkleuren van dit jaar: knalgeel en mint, afgewisseld met strakke zwart-witte strepen. Daarnaast worden de collecties van Indikidual duurzaam geproduceerd, iets dat naast: draagbaarheid, kwaliteit en hip een heel groot pluspunt is.

Het knalgeel en mint zullen we deze zomer heel veel terug gaan zien in diverse collecties. Ideaal als je van combineren houdt. De vrolijke kleuren zorgen ervoor dat wij niet meer kunnen wachten tot de zomer begint. Een Indikidual zomer met heel comfortabele soepele stoffen die heerlijk langs je lichaam vallen als je aan het spelen bent. Geen moeilijk gedoe, maar praktische ontwerpen waarin kids kunnen rennen, ravotten en klauteren.

Want, Indikidual begrijpt dat kids niet netjes stil op hun stoel willen zitten in hun zondagse kleren. Daarom zijn de ontwerpen comfortabel: ruim vallende jumpsuits, speelpakjes, heerlijke a-lijn blouses en leggings. Daarnaast begrijpt Indikidual ook dat ouders het leuk vinden als hun kids er verzorgd en hip bij lopen. De ontwerpen zijn dan naast de hippe kleuren ook voorzien van stylish dessins en kekke illustraties.

Zo snijdt het mes aan twee kanten. Have a great summer!

Indikidual is verkrijgbaar vanaf 3 maand t/m 7 jaar bij onder andere Purestarters Prijzen variëren van € 23,95 voor een blouse tot €34,95  voor een jumpsuit. Kijk voor meer informatie op Indikidual

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: