Inkkas | kleurrijke handgemaakte Fair Trade sneakers

Ken je ze al? De kleurrijke sneakers van Inkkas? Deze vrolijke stappers zorgen niet alleen voor een zomerse glimlach … deze handgemaakte Fair Trade gympen uit Peru zorgen ook in de winter voor lekkere warme voeten. Een echte must have voor deze winter.

inkka-kinderschoen Fair Trade

Handgemaakt en kleurrijk

Kleur, ik hou er van. Het kan mij – ook voor boys – niet kleurrijk genoeg zijn. Zo ben ik dan ook super blij met de geweldige ontwerpen van Inkkas. Deze handgemaakt sneakertjes zijn niet alleen voor volwassenen te hip, ook kids mogen rondstappen op deze super leuke vrolijke stappers.

inkka-kinderschoen Fair Trade

Fair Trade vervaardigd

Gemaakt van authentiek Amerikaanse textiel worden ze met de hand gemaakt. Elk paar stappers is dus uniek. Hoe leuk is dat. Niet alleen krijg je een glimlach van de kleuren, ook de wijze waarop ze vervaardigd worden, geeft me een warm gevoel. Deze sneakers worden met de handgemaakt in Peru op een Fair Trade manier. Niet alleen wordt de stof met de hand vervaardigd, ook het knippen, naaien, en stikken is gedaan met de hand.

inkka-kinderschoen Fair Trade

Ook blij van de kleuren en patronen van de authentieke Peru stappers van Inkka? Ze zijn verkrijgbaar in maat 22 t/m 30 | $46,- | verkrijgbaar via de webshop van Inkkas 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: