Izi~Fes | Handgemaakte bohemian boots

Ook verzot op de bohemian kledingstijl van  bijvoorbeeld Nicole Richie. Kun je geen laarzen genoeg hebben in je kledingkast? Zoek je nog heel hippe laarsjes voor je zoon of dochter? Dan hebben wij de perfecte laars voor je gevonden: Izi~Fes. Zowel voor hippe mama’s als kleine fashionistas.

Eerlijk is eerlijk, de eerste keer dat we de collectie van Izi~Fes onder ogen kregen, dachten we aan Kiboots. “Hey, zijn ze een kinderlijn begonnen?” Nee dus, dit zijn de prachtige bohemian laarzen van Izi~Fes. Eentje om te onthouden.

De kinderlijn van Izi~Fes loopt van maat 21 tot en met maat 35. Eenmaal verliefd op de laars, groeien ze lekker met je mee en vanaf maat 36 kun je kiezen uit een minimidi oflarge laars. Hoge of lage laarzen. Ideaal om eindeloos mee te combineren.

izi fes boots

De kleurrijke kids collectie bestaat uit een serie laarzen gemaakt van originele Marokkaanse kelim tapijten in combinatie met een stoere leren voet. De vintage tapijten en het leer worden met de hand verwerkt tot een prachtig ontwerp. De hippe laars is uniek door de verschillende details en kleuren die in de tapijten te vinden is. De halfhoge kinderlaarsjes zijn verkrijgbaar ik heel veel verschillende kleuren leer en zijn voorzien van een ronde neus. De binnenkant is gevoerd en vergroot hiermee de draagbaarheid.

De laarzen worden allemaal in eigen atelier in Fes, Marokko geproduceerd volgens een generaties oude en duurzame techniek.

Izi~Fes Kids boots zijn verkrijgbaar vanaf €99,95. Volwassen varianten beginnen bij €229,95 voor een mini tot €249,95 voor een large laars. Kijk voor meer informatie op Izi~Fes

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: