JACKY | luxueus en betaalbaar

Op de modefabriek kwamen voor deze zomer veel mooie zachte pastels, rijke details en vrolijk gekleurde applicaties tegen. Ook zo bij Jacky Luxury. Een volwassen-collectie voor kleine dames.

Jacky Luxury is een fashionmerk dat luxueuze hippe kleding maakt voor een betaalbare prijs. Een merk dat gericht is op grote en kleine meisjes. Hun kindercollectie is dan ook een directe vertaling van hun volwassen-collectie. Bij Jacky Luxury maak je van je kleine prinses een echte hippe stadse dame.

SS13 Jacky Luxury Girls

Alle items van Jacky Luxury zijn gemaakt van prachtige stoffen als satijn, voile, linnen, katoen en leer. De kleuren zijn deze zomer  prachtig zachte pastels voorzien van gedetailleerde verenprints. Een collectie die alles behalve saai is. Door gebruik te maken van chique applicaties, strassstenen en studs ontstaat een uitdagende, maar stoere collectie.

SS13 Jacky Luxury Girls

Het is voor kleine meisjes wellicht even wennen om een strapless jumpsuit of colbert met studs te dragen, maar door het gebruik van zachte stoffen is het heerlijk draagbaar en bij elke gelegenheid zorg je er zeker voor dat je een eyecatcher bent.

Helemaal leuk! De kindercollectie is een directe vertaling van de volwassencollectie. Hierdoor kun samen met je dochter de boulevard of strand onveilig maken.

Kortom: ben jij een echte ‘girlie girl’? Dan is ook deze collectie, echt wat voor jou! Kijk voor meer informatie op Jacky 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: